Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat tiukassa paketissa! – Latvia lähellä jättipaukkua

Emil Larmi maalivahti Suomi
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa Tampereella ja Latvian Riikassa on käynnissä puolivälierien kolmas sekä neljäs ottelu. Suomessa Leijonat on tiukassa paikassa viime kevään finaalivastustaja Kanadan kanssa. Riikassa taas Latvia pitää Ruotsia tiukasti pihdeissään. Torstaina selvitetään välieräjoukkueet Yhdysvaltojen ja jättiyllätyksen tehneen Saksan seuraksi lauantaille.

Torstai on ollut toivoa täynnä jääkiekon MM-kisoissa Tampereella ja Latvian Riikassa. Saksa kaatoi omassa puolivälieräottelussa lohkonsa voittaneen Sveitsin 3-1 -lukemin ja Yhdysvallat otti jo kahdeksannen voiton putkeen kaatamalla Kari Jalosen valmentaman Tshekin. Saksalle ja Yhdysvalloille haetaan torstai-iltana seuraa lauantain välieriin.

Tampereen Nokia Areenassa Suomi on 40 peliminuutin jälkeen 2-0 -lukemin tappiolla Kanadaa vastaan. Kanadalta maalinteossa ottelun avauserässä onnistui Buffalo Sabresin huippulupaus Jack Quinn. Toisessa erässä Kanadan johtoa lisäsi ylivoimahyökkäyksen päätteeksi St. Louis Bluesin voimahyökkääjä Sammy Blais terävällä laukauksella yläkulmaan ohi Emil Larmin.

Suomella oli toisessa erässä omat paikkansa maalintekoon. Kaapo Kakko ei onnistunut läpiajosta ohittamaan Samuel Montembeaultia ja Kasperi Kapasen huippupaikka tyrehtyi Montreal Canadiensin maalivahdin patjoihin.

Illan toisessa välierässä Latvia ja Ruotsi ovat ennen päätöserää 1-1 -tasatilanteessa. Latvia johti ottelua avauserän jälkeen, mutta ottelun varsinaisen peliajan puolivälissä Toronto Maple Leafsia edustava puolustaja Timothy Liljegren iski tasoituksen. Toisen erän lopussa Ruotsille avautui loistava mahdollisuus siirtyä johtoon, kun Martins Dzierkals ajettiin ulos. Viiden minuutin ylivoima jatkuu myös päätöserään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat