Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättipaukku yhden voiton päässä! – Hurrikaanivaroitus peruttu jo kolmesti

Sam Reinhart laukoi Floridan voittoon kolmannessa konferenssifinaalissa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelataan konferenssifinaaleita eli selvitetään joukkueita Stanley Cup -finaaleihin. NHL:n itäisen konferenssin voitto saattaa ratketa jo neljännessä kamppailussa, kun Florida Panthers isännöi Carolina Hurricanesia. Panthers on voittanut kolme ensimmäistä ottelua putkeen ja omaa nyt neljä ottelupalloa edetäkseen ensimmäistä kertaa Stanley Cup -finaaleihin sitten 1990-luvun.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers jatkaa vastustajien nöyryyttämistä. Panthers kaatoi NHL:n itäisen konferenssin kolmannessa finaaliottelussa Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin tylysti 1-0 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa jo 3-0 -johtoon.

NHL:n pudotuspeleissä edellisestä 11 ottelusta joukkue voittanut kymmenen. Boston Bruinsia vastaan Panthers voitti kolme ottelusarjan viimeistä ottelua, Toronto Maple Leafsia vastaan Panthers tarvitsi vain viisi peliä ja nyt kolme ensimmäistä Hurricanesia vastaan on mennyt Mauricen valmentamalle joukkueelle.

Konferenssifinaalien kaikki kolme ottelua ovat olleet maalin pelejä, mutta tällä kertaa ei tarvittu jatkoerää. Ottelussa ratkaisu saatiin jo varsinaisella peliajalla, kun Sam Reinhart teki toisessa erässä ylivoimalla 1-0 -voittomaalin Matthew Tkachukin loistavasta syötöstä. Frederik Andersen torjui 16 laukausta vieraiden maalilla, kun taas Sergei Bobrovsky torjui uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspeleissä 32 torjunnalla. Tässä ottelusarjassa Bobrovsky on päästänyt yhteensä kolme maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL