Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva virhe maksoi NHL:ssä voiton! – Suomalaisilla tiukka paikka

Vegasin Chandler Stephenson naulasi voittomaalin Dallasin verkkoon.
AOP

NHL:n pudotuspelien läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knights otti jo toisen kiinnityksen Stanley Cup -finaaleihin. Golden Knights nousi kotiottelussaan tappioasemasta voittoon Dallas Starsia vastaan ja pääsee vieraskaukaloon sarjajohdossa 2-0. Golden Knights oli pahasti liemessä Starsin kanssa sunnuntaina pelatussa ottelussa, mutta onnistui kampeamaan ottelun jatkoerään toistamiseen.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti maukkaan voiton. Golden Knights kaatoi Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin jatkoerään venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin ja siirtyi finaalisarjassa 2-0 -johtoon. Neljällä voitolla edetään Stanley Cup -finaaleihin.

Ottelun varsinaisella peliajalla Stars johti kamppailua kahdesti, mutta Golden Knights nousi tasoihin ja lopulta jatkoerässä ohi. Avauserässä Miro Heiskanen onnistui viemään pudotuspelien ensimmäisellä osumallaan Starsin vierasjohtoon. Erän puolivälissä Mark Stone tasoitti pelin kahden miehen ylivoimalla.

Toisen erän puolivälissä Jason Robertson iski jo ottelusarjan toisen maalinsa. Yhdysvaltalaistähti naulasi kiekon parhaasta sektorista ohi vahvan kamppailun pelanneen Adin Hillin.

Stars pelasi vahvasti 2-1 -johtoasemassa eikä antanut juuri ollenkaan maalintekopaikkoja kotijoukkueelle kunnes aivan kolmannen erän lopulla. Starsin kokenut 38-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Suter pelasi huolimattomasti omalla puolustusalueella ja tästä Jack Eichel sekä Jonathan Marchessault pääsivät värkkäämään tasoitusmaalin ohi Jake Oettingerin.

Ottelun ratkaisu syntyi jatkoerän toiselle minuutilla, kun ottelussa kaksi tehopistettä värkännyt Chandler Stephenson iski maalin takakulmalta Oettingerin torjuman paluukiekon tyhjiin. Ennen Golden Knightsin voittomaalia Starsin Wyatt Johnstonilla oli huima paikka lyödä ottelulle ratkaisu Joe Pavelskin esityöstä, mutta Hill otti ison torjunnan.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Dallasissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL