Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Ruotsin kapteeni Jakob Silfverberg nauttii läheistensä edessä pelaamisesta ja Tre Kronorin edustamisesta

Anaheim Ducksin ruotsalaishyökkääjä Jakob Silfverberg.
AOP

Ruotsin kapteeni Jakob Silfverberg oli tyytyväinen maan MM-kisa-avausvoittoon Saksasta lukemin 1-0. Parannettavaakin kuitenkin jäi.

Ruotsi voitti Saksan 1-0 MM-kisojen avausottelussa. Ruotsin hyökkääjä Jakob Silfverberg oli ottelun jälkeen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kaikki ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan.

– On tietenkin mahtavaa voittaa avausottelu. Kuten sanoit, tämä oli tiukka peli ja Saksa pelasi paremmin kuin me sekä ensimmäisessä että toisessa erässä.

– Paransimme kolmanteen erään ja nämä olivat isot kolme pistettä meille. Meidän täytyy kuitenkin parantaa asioita, kapteeni toteaa.

Silfverbergillä oli myös selvä näkemys siitä, mikä Tre Kronorin pelissä mätti.

– Pelasimme mielestäni hieman liian hitaasti. Liian usein jaoimme kiekkoa alaspäin sen sijaan, että olisimme pelanneet sitä ylöspäin. Paransimme sitä kuitenkin pelin edetessä ja kun yksinkertaistimme peliämme, pääsimme karvaamaan paremmin. Meidän täytyy jatkaa samalla lailla myös jatkossa.

Kapteeni ei kanna kuitenkaan liikaa huolta huomisesta.

– Meillä on ajatuksena edetä turnauksessa askel kerrallaan ja keskittyä yhteen peliin kerrallaan. Turnaus tulee olemaan tiukka ja taistelu tulee olemaan kovaa ja fyysistä. Meidän täytyy taistella joka sentistä.

– Tämä peli oli hyvä herätys meille. Maanantaina on iso peli Suomea vastaan ja sitä ennen peli sunnuntaina. Tämä oli hyvä aloitus ja siitä on hyvä jatkaa.

MM-kisoilla on erityinen paikka Silfverbergin sydämessä

Silfverberg edustaa seurajoukkuetasolla NHL-seura Anaheim Ducksia. Ducksin kausi päättyi jo runkosarjaan, eikä oikein lähtenyt kunnolla käyntiin missään vaiheessa. Silfverberg myönsikin ajatelleensa MM-turnausta jo hyvissä ajoin.

– Kausi on ollut pitkä. Alkumme oli huono ja se johti siihen, että melko hyvissä ajoin aloin jo siirtää ajatuksiani siihen, että haluan pelata tässä turnauksessa. Päätin, että jos minut halutaan tänne, haluan tulla. Minulla on edelleen virtaa tankissa pitkästä kaudesta huolimatta. Olen iloissani voidessani olla täällä.

– Ruotsin paidan kantaminen on iso asia sekä minulle että perheelleni. Isäni ja äitini sekä lapseni ja koko perheeni ovat ylpeitä minusta. Tämä koskettaa monia ihmisiä ja se on jännittävää. Senkin takia olen iloissani ollessani täällä.

Kisaisäntämaiden läheinen sijainti Ruotsista on Silfverbergin mielestä hieno asia.

– On hienoa, kun Suomi ja Latvia ovat näin lähellä. Monet ystävistäni tulevat paikanpäälle seuraavina päivinä katsomaan pelejä. On hieno tilaisuus päästä pelaamaan heidän edessään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue