Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasin maalitykki iloisena – ”Pelasimme vahvan pelin…”

Zach Whitecloud Vegas.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä jokaista ottelusarjaa on pelattu nyt toisella kierroksella vähintään kolme ottelua. Vegas Golden Knights nappasi oman kotietunsa takaisin Edmonton Oilersia vastaan pelattavassa ottelusarjassa hienolla vierasvoitolla. Golden Knights sai ottelussa ikäviä uutisia, mutta kokonaisuutena joukkue esitti erinomaisen kamppailun.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights haki Edmontonista sen mitä joukkue kaipasikin eli vierasvoiton. Cassidyn johtama Golden Knights murskasi vieraskaukalossa Jay Woodcroftin valmentaman Edmonton Oilersin kahden ensimmäisen erän aikana syntyneillä maaleilla 5-1 -lukemin.

Jobinpostia Golden Knightsille tuli avauserässä, kun ykkösmaalivahti Laurent Brossoit loukkaantui.

Oilers karkasi ottelun avauserässä 1-0 -johtoon, mutta Golden Knights käänsi tappioaseman edukseen avauserän aikana. Toisessa erässä Golden Knights iski kolme maalia joista vastasivat Jack Eichel, Chandler Stephenson ja uran neljännen pudotuspelimaalin iskenyt puolustaja Zach Whitecloud.

Kolmosparissa luutiva laatupuolustaja oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Oilersia vastaan pelatussa kolmannessa kamppailussa.

– Minusta pelasimme vahvan pelin alusta loppuun asti. Me yritämme saada heidän parhaat aseensa mahdollisimman pienille paikoille ja se on iso asia voittamisen suhteen. Teimme mielestäni loistavaa työtä tämän suhteen ja pidimme kiinni vahvuuksistamme, kehui Whitecloud.

Ottelun muista maaleista vastasivat Jonathan Marchessault vierailta kahdesti ja Warren Foegele Oilersilta. Ottelusarjan neljäskin kamppailu pelataan Albertassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL