Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue kiinnitti tähtihyökkääjänsä – ”Merkittävä sopimus…”

Marcus Johansson edustaa jatkossa Krakenia.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäiselle kierrokselle hyytynyt Minnesota Wild on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Wild kiinnitti pudotuspeleissä loistaneen laitahyökkääjän jatkosopimukseen, joka on merkittävä niin pelaajalle kuin organisaatiollekin.

Bill Guerinin johtama Minnesota Wild on jatkanut ruotsalaishyökkääjä Marcus Johanssonin sopimusta kahdella vuodella. Pudotuspeleissä erinomaisesti pelannut Johansson kirjoitti kahden vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo on yhteensä neljä miljoonaa dollaria, eli ruotsalainen tienaa kaksi miljoonaa kaudesta.

32-vuotias laitahyökkääjä on Washington Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Landskronasta kotoisin oleva 185 senttiä pitkä monipuolinen kiekkotaituri poimittiin numerolla 20.

Urallaan Johansson on NHL:ssä pelannut yhteensä 833 ottelua ja edustanut Wildin, ja Capitalsin lisäksi Boston Bruinsia, New Jersey Devilsiä, Buffalo Sabresia sekä Seattle Krakenia. Parhaalla kaudella hyökkääjä on tehnyt 58 tehopistettä. Samalla kaudella syntyi myös yhden kauden maaliennätys joka on 24 osumaa.

Menneellä kaudella Johansson edusti sekä Wildia, että Capitalsia ja pelasi runkosarjassa 80 ottelua. Näissä syntyi 19 maalia ja 46 tehopistettä. Pudotuspelien kuuteen kamppailuun syntyi kaksi maalia.

Wildin ensi kauden palkkatilasta on käytetty pelkästään Zach Parisen ja Ryan Suterin ulosostoihin reilut 14,7 miljoonaa dollaria. Tämän lisäksi pelaajille maksetaan vajaat 60 miljoonaa dollaria. Wildin tarvitsee tehdä jatkosopimukset ainakin puolustaja Calen Addisonin sekä maalivahti Filip Gustavssonin kanssa. Kumpikin on rajoitettuja vapaita agentteja. Palkkatilaa on tällä hetkellä noin kahdeksan miljoonaa dollaria näihin sopimuksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL