Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähden maanmiehelle jatkosopimus – ”Arvokas lisä”

Washington Capitals juhlii maalia Columbus Blue Jacketsia vastaan.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Washington Capitals on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Capitals on kiinnittänyt puolustajalupauksen edulliseen sopimukseen ja antoi joukkueen nuorelle huippulupaukselle tulokassopimuksen.

Alexander Ovechkinin edustama Washington Capitals on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. GM Brian MacLellan kirjoitti kaksivuotisen jatkosopimuksen Pietarissa syntyneen puolustaja Alexander Alexeyevin kanssa. 23-vuotias monipuolinen venäläispuolustaja tienaa uudella sopimuksellaan reilut 1,6 miljoonaa dollaria.

Alexeyev on Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Capitals poimi puolustajan varaustilaisuudessa numerolla 31 eli viimeisenä ensimmäisellä kierroksella. 193 senttiä pitkä puolustaja on pelannut kahdella viimeisellä kaudella yhteensä 33 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä tehot 0+5. Ennen NHL:n siirtymistä Alexeyev pelasi KHL:ssä Salavat Jujayev Ufan riveissä 55 ottelua kaudella 2020-21 ja iski näissä 16 tehopistettä.

Capitals on tehnyt myös tulokassopimuksen venäläishyökkääjä Ivan Mirosnichenkon kanssa. Ussuriyskin kaupungista kotoisin oleva 19-vuotias laitahyökkääjä on Capitalsin ykköskierroksen varaus viime kesältä. Capitals poimi hyökkääjän numerolla 20. Oikealta laukova 185 senttiä pitkä laitahyökkääjä teki KHL:ssä menneellä kaudella 23 otteluun neljä tehopistettä.

Capitalsilla ei ole ensi kaudeksi vielä päävalmentajaa nimettynä, sillä joukkue ei jatkanut Peter Lavioletten kanssa sopimusta.

Ensi kaudeksi joukkueella on sopimuksia pelaajien kanssa siten, että palkkoihin on käytetty yhteensä reilut 76 miljoonaa dollaria.

Joukkueen tulee vielä tehdä ainakin puolustaja Martin Fehervaryn kanssa jatkosopimus. Slovakialaispuolustaja on rajoitettu vapaa agentti, joten odotettavasti puolustaja saa noin kahdesta kolmeen vuoteen kestävän jatkosopimuksen, jonka arvo liikkuu noin kuudessa miljoonassa dollarissa ollessaan kolmivuotinen jatko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL