Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle jysäytti paukun! – Hallitseva NHL-mestari Colorado kesälomille

Seattle Kraken juhlii voittoa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on saatu seitsemäs joukkue selville joka jatkaa toiselle kierrokselle. Dallas Starsia NHL:n läntisen konferenssin puolella vastaan asettuu Seattle Kraken. Avalanche ja Kraken tarjosivat hurjan näytöksen ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa seitsemännessä kamppailussa. Lopulta Kraken etenee sarjasta jatkoon voitettuaan yhteensä kolme vierasottelua.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on edennyt NHL:n pudotuspeleissä toiselle kierrokselle. Kraken kaatoi NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen seitsemässä ottelussa voitoin 4-3. Seitsemäs ottelu päättyi Krakenin nimiin 2-1 -lukemin.

Kraken kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella Dallas Starsin. Ottelusarja käynnistyy Dallasista keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Krakenin sankariksi voitokkaassa seitsemännessä ottelussa nousivat entinen Avalanche-maalivahti Philipp Grubauer ja vielä viime kaudella Columbus Blue Jacketsia edustanut tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand. Grubauer teki etenkin toisessa erässä lukuisia huipputorjuntoja ja venyi ottelussa yhteensä 33 kertaa kiekon tielle. Björkstrandilla oli paikat ottelussa jopa kuuteen maaliin, mutta hyökkääjä teki vain kaksi. Kumpikin syntyi toisessa erässä ja jälkimmäinen jäi lopulta voittomaaliksi.

Avalanchen ainoasta maalista ottelussa vastasi suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen. Rantanen ohjasi Nathan MacKinnonin laukauksen housunlahkeella ohi Grubauerin. Rantanen iski pudotuspeleissä yhteensä seitsemän maalia.

Sunnuntain ja maanantain välinen yö oli NHL:ssä kova, sillä sekä hallitseva mestari, että runkosarjan ylivoimainen voittaja lähtivät kesälomille. Lisäksi viimeisin Stanley Cup -mestari, joka on vielä mukana pudotuspeleissä on kaudelta 2006. Tuolloin Carolina Hurricanes juhli Stanley Cupia kaataessaan Edmonton Oilersin finaaleissa. Kesän 2006 finaaliuusinta on vielä mahdollinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL