Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Superyllätys lähellä NHL:ssä? – Hallitseva mestari ajettu siltaan

Krakenin Oliver Björkstrand iski kaksi maalia Avalanchen verkkoon.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche tarvitsee todella kovan päätöserän, mikäli joukkue haluaa NHL-kauden jatkuvan. Avalanche on kotiyleisönsä edessä tappiolla Seattle Krakenia vastaan seitsemännessä ottelussa kahden erän jälkeen. Ottelun voittaja kohtaa NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella Dallas Starsin.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on erätasapelin päässä sensaatiomaisesta yllätyksestä. Kraken johtaa NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen seitsemännessä ottelussa Jared Bednarin valmentamaa Colorado Avalanchea 40 peliminuutin jälkeen 2-1 -lukemin.

Ottelun kaikki kolme maalia on nähty toisessa erässä. Huimista paikoista huolimatta Avalanche ei onnistunut tekemään avausmaalia vaan Kraken vastasi kahdesta ensimmäisestä osumasta.

Kummastakin vastasi tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand. Ensimmäinen oli karmiva pomppu maalivahti Alexandar Georgievin yli verkon perukoille. Toinen maali syntyi hienosta vastahyökkäyksestä, kun tanskalainen karkasi laidasta Eeli Tolvasen avittamana puolittaiseen läpiajoon. Björkstrand laukoi terävän laukauksen takakulmaan ohi venäläismaalivahdin.

Erän loppupuolella Avalanche nousi peliin mukaan myös tuloksen puolesta ylivoimalla. Avalanche käytti illan ensimmäisen ylivoimansa hyödykseen, kun maskia loistavasti pelanneen Philipp Grubauerin edessä tehnyt Mikko Rantanen ohjasi Nathan MacKinnonin lyöntilaukauksen ohi saksalaismaalivahdin. Maali oli Rantaselle kevään seitsemäs. Rantanen on pelannut kahteen erään reilut 15 minuuttia ja MacKinnon lähes 17 minuuttia.

Krakenin maalilla upeita pelastuksia tehneelle Grubauerille on kertynyt 40 minuuttiin yhteensä 27 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL