Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nähdäänkö NHL:ssä jättiyllätys? – Mestarisuosikki tekemässä kovan ratkaisun

Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman torjui jo toisen nollapelin putkeen.
AOP

NHL:n runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Boston Bruins on mielenkiintoisen tilanteen edessä. Joukkueella on edessään maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotiottelu Florida Panthersia vastaan. Ottelu on NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen seitsemäs kamppailu, josta voittaja jatkaa toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella tämän ottelun voittaja kohtaa Toronto Maple Leafsin, joka selvitti tiensä toiselle kierrokselle tiputtamalla Tampa Bay Lightningin.

Boston Bruinsin päävalmentaja Jim Montgomery on todella tiukan paikan edessä. Bruins on menettänyt Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan 3-1 -sarjajohdon, kun neljällä voitolla edetään jatkoon.

Bruins hallitsi viidettä ottelua mielinmäärin, mutta taipui jatkoerään venyneessä kamppailussa lopulta 4-3 -lukemin. Kuudennessa ottelussa Bruins johti ottelua päätöserässä jo 5-4 -lukemin, mutta Panthers iski kolme perättäistä maalia ja nappasi maukkaan 7-5 -voiton.

Kuudennen ottelun jälkeen Bruinsin ympärillä on kuhissut todella paljon. Kuten tavallista, keskustelu nousee todella vilkkaaksi maalivahtien suhteen, jos joukkue on päästänyt paljon maaleja. Runkosarjassa erinomaisesti pelannut ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark ei ole ollut parhaimmillaan etenkään sarjan kahdessa viimeisimmässä ottelussa, joten on spekuloitu aloittaisiko yhdysvaltalaismaalivahti Jeremy Swayman joukkueen maalilla seitsemännessä kamppailussa.

Viime kevään pudotuspeleissä Ullmark aloitti kaksi ensimmäistä ottelua Carolina Hurricanesia vastaan, mutta Swayman pelasi ottelusarjan loppuun häviten lopulta Bruinsin kanssa seitsemännen ottelun Hurricanesin vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL