Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden vammasta uutta tietoa – ”Ehkä kehissä…”

Boston Bruinsin Patrice Bergeron naulasi kaksi maalia Florida Panthersin verkkoon.
AOP

NHL:n runkosarjan ylivoimaisesti nimiinsä vienyt Boston Bruins on melko tukalassa paikassa. Bruins hävisi jälkimmäisen kotiotteluistaan Florida Panthersia vastaan ja ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Panthersin kotiareenalla. Ottelusarjasta on kahden ensimmäisen ottelun perusteella tulossa todella vaikea Bruinsille eikä loukkaantumiset helpota tilannetta.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins on tukalassa tilanteessa. Bruins taipui ottelusarjan toisessa kamppailussa Florida Panthersia vastaan TD Gardenissa 6-3 -lukemin. Panthers ryöväsi siis kotiedun itselleen ja ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Paul Mauricen valmentaman joukkueen kotijäällä. Panthersille riittää jatkopaikkaan kotivoitot.

Bruinsin osalta pudotuspelit lähtivät todella epävarmoissa oloissa liikenteeseen, sillä ykkösmaalivahti Linus Ullmark oli kipeä ensimmäisen ottelun alla. Lisäksi kapteeni ja ykkössentteri Patrice Bergeron oli sivussa avausottelussa kipeyden takia, mutta myöhemmin pelaajan poissaolon syyksi kerrottiin ylävartalovamma.

Nyt Bergeronista tuli uutta tietoa. Bergeron ei lähtenyt vierasreissulle joukkueen mukaan, mutta on ehkä kehissä viidennessä ottelussa, joka pelataan Bostonissa. Mikäli Bruins häviää molemmat Panthersin kotiottelut, niin kanadalaistähden olisi syytä palata kokoonpanoon viidenteen otteluun, jotta Bruins voisi sarjan kääntää nimiinsä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL