Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

NHL:n mestarisuosikki heräsi! – Supertähdeltä todellinen tehoilta

Mark Stone Connor Hellebuyckin maalilla.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Vegas Golden Knights otti ensimmäisen voittonsa pudotuspeleissä kahteen vuoteen. Golden Knights tasoitti kotivoitollaan Winnipeg Jetsistä ottelusarjan voitot ennen siirtymistä Kanadan puolelle. Golden Knights oli toisessa ottelussa vaikeuksissa, mutta käänsi pelin nimiinsä vahvan toisen ja kolmannen erän turvin.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella maukkaan kotivoiton NHL:n pudotuspeleissä. Golden Knights kaatoi Rick Bownessin valmentaman Winnipeg Jetsin 5-2 -lukemin kotiyleisönsä edessä ja tasoitti voitot. Ottelusarjan ensimmäinen peli meni Jetsille toissapäivänä 5-1 -lukemin.

Golden Knights oli ottelun avauserässä todella pahasti pulassa, mutta käänsi toisessa erässä 1-0 -tappioaseman edukseen. Päätöserään lähdettiin kuitenkin 2-2 -tasalukemista. Kolmannessa erässä kotijoukkueen kapteeni Mark Stone iski kaksi maalia ja nosti joukkueensa voittoon. Runkosarjan loppupuolella vammojen takia sivussa ollut Stone iski ottelun päätöserässä 2+1 tehot, sillä kanadalainen teki esityön Chandler Stephensonin iskemään voittomaaliin.

Toisessa erässä Golden Knightsin maaleista vastasivat Jack Eichel ja William Karlsson. Eichelille maali oli uran ensimmäinen pudotuspeleissä. Kotijoukkueen luottopelaajista puolustaja Alex Pietrangelo ja laitahyökkääjä Phil Kessel iskivät 0+2 tehot mieheen.

Jetsin maaleista ottelussa vastasivat nelossentteri Kevin Stenlund ja kolmossentteri Adam Lowry. Lowry on iskenyt ottelusarjaan jo kolme maalia. Connor Hellebuyck venyi useaan hienoon torjuntaan vieraiden maalilla, mutta ei onnistunut torjumaan voittoa. Yhdysvaltalaiselle kertyi lopulta 34 torjuntaa. Kotijoukkueen maalilla Laurent Brossoit pelasi myös vahvasti. Kanadalaiselle kertyi yhteensä 31 torjuntaa.