Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiyllätys lähellä! – NHL:n huippujoukkue sillassa

Patrick Kane teki kolme pistettä New Jersey Devilsiä vastaan.
AOP

NHL:n runkosarjassa hurjassa lennossa edennyt New Jersey Devils on melko pahassa sillassa. Joukkue on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella New York Rangersia vastaan ja on lähellä kesälomia. Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan New Yorkin puolella Rangersin kotiareenalla.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers on aloittanut NHL:n pudotuspelit vakuuttavasti. Rangers kaatoi jo toistamiseen 5-1 -lukemin Lindy Ruffin valmentaman New Jersey Devilsin ja on kovaa vauhtia matkalla kohti NHL:n pudotuspelien toista kierrosta. Rangers pelasi viime keväänä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa Tampa Bay Lightningia vastaan, kun taas Devils palasi useamman kauden jälkeen pudotuspeleihin tällä kaudella.

Ottelusarjan toisessa ottelussa Rangersin ykköstähti oli jälleen kerran kaksi maalia iskenyt Chris Kreider. Yhdysvaltalaishyökkääjä on kahteen otteluun tehnyt neljä maalia, joista kaikki ovat syntyneet maalin lähietäisyydeltä. Muista maaleista vastasivat Kaapo Kakko, Patrick Kane ja Vladimir Tarasenko. Tarasenkolle maali oli ottelusarjan toinen. Kane vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa syöttämällä kaksi maalia yhden tehdyn päälle. Igor Shesterkin torjui vieraiden maalilla yhteensä 22 kertaa.

Devils siirtyi ottelussa ylivoimalla johtoon Erik Haulan maalilla. Vitek Vanecek torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 25 kertaa.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Manhattanilla Madison Square Gardenissa. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL