Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjat maalijuhlat! – NHL:n mestarisuosikki tasoitti sarjan

Tampan Ian Cole ja Toronton Mitch Marner.
AOP

NHL:n pudotuspelien avauskierroksella on toinen ottelukierros lähellä maalia. Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välisen ottelusarjan toisestakin kamppailusta tuli maalijuhla, mutta tällä kertaa kotijoukkueen toimesta. Maple Leafs onnistui vahvan avauserän turvin tasoittamaan ottelusarjan voitot ennen siirtymistä Tampa Bayn lämpöön.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs paransi huomattavasti ensimmäisestä ottelusta ja kaatoi Tampa Bay Lightningin. Maple Leafs pyyhki Jon Cooperin valmentamalla joukkueella jäätä tylyin 7-2 -lukemin. Ensimmäinen ottelu keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa meni Lightningille 7-3 -lukemin.

Maple Leafsilta useammat pelaajat viettivät tehoiltaa, mutta ehdoton ykköstykki oli kapteeni John Tavares. Joukkueen kanadalaishyökkääjä Mitch Marner aloitti maalinteon avauserässä ylivoimalla ja vietti kolmen tehopisteen iltaa 2+1 tehoin. Ykköspuolustaja Morgan Reilly syötti ottelussa neljä kotijoukkueen osumaa. William Nylander iski ottelussa 1+1 tehot ja Auston Matthews saalisti syöttöpisteen kahteen joukkueensa osumista.

Lightningin maalit menivät ottelussa puolustaja Ian Colen ja laitahyökkääjä Corey Perryn nimiin. Cole toi maalillaan Lightningin toisessa erässä kahden maalin päähän, mutta Perryn maali kolmannessa erässä oli pelkästään kosmetiikkaa. Ilya Samsonov pelasi erinomaisesti kotijoukkueen maalilla torjumalla voiton eteen 20 kertaa. Andrei Vasilevskiy ei halunnut toisen erän jälkeen jättää ottelua kesken vaan pelasi koko ottelun torjuen yhteensä 30 kertaa.

Ottelusarja jatkuu viikonloppuna Tampassa. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL