Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on se selvillä! – NHL:n mestarisuosikin aloittava maalivahti pudotuspeleihin on päätetty

Vegas Golden Knightsin Laurent Brossoit.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin ykköseksi sijoittunut Vegas Golden Knights kohtaa ensimmäisellä kierroksella Winnipeg Jetsin. Ottelusarjasta odotetaan todella tasaista vääntöä kahden hyvän joukkueen välillä, mutta Golden Knights on hienoinen suosikki. Golden Knightsin puolelta suurimman kysymyksen herättää maalivahtipelaaminen, sillä joukkue hankki siirtojen takarajalla kokeneen maalivahdin, mutta tämä ei ilmeisesti ole saamassa heti pelivastuuta.

NHL:n läntisen konferenssin ykköseksi runkosarjassa noussut Vegas Golden Knights pääsee ensimmäisellä kierroksella kovaan testiin. Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets tulee lyömään tiukasti Golden Knightsille hanttiin alkavissa pudotuspeleissä. On täysin mahdollista, ettäkanadalaisjoukkue jatkaisi toiselle kierrokselle.

Golden Knights on saamassa pudotuspeleihin todella mielenkiintoisia vahvistuksia loukkaantuneiden listalta, kun kapteeni Mark Stone sekä luottopuolustajat Shea Theodore ja Zach Whitecloud ovat palaamassa kokoonpanoon.

Joukkueiden ensimmäinen taisto pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa. Ensimmäisessä ottelussa Jetsiä vastaan kotijoukkueen maalilla aloittaa Laurent Brossoit. Brossoit on urallaan edustanut aiemmin Jetsiä eikä NHL:n pudotuspelejä ole kanadalaisella vielä takana.

Brossoit on ollut viime aikoina todella hyvässä vireessä, mutta oletettavasti kokenut päävalmentaja Bruce Cassidy on valmis herkästi tekemään vaihdon, jos koppi ei pudotuspelien paineissa tartu. Jonathan Quick on urallaan voittanut Stanley Cupin kahdesti, joten penkillä odottaa nälkäinen mies vuoroaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL