Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yksi pudotuspelipaikka auki! – Varmistuuko NHL:ssä seuraava ottelupari pudotuspeleihin?

New York Islandersin kapteeni Anders Lee osui kahdesti Detroitia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun kierros, jossa panoksia on kahdessa kamppailussa. New Yorkissa Brooklynin puolella New York Islandersilla on mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikkansa ja sysätä Pittsburgh Penguins ennenaikaiselle kesälomalle. Penguins on ollut NHL:n pudotuspeleissä mukana 16 kaudella putkeen, mutta Islandersin voitolla joukkue on ulkona.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders kohtaa kauden tärkeimmässä ottelussa Montreal Canadiensin. Ottelu on Islandersille runkosarjan viimeinen ja joukkue on tällä hetkellä pisteen Pittsburgh Penguinsia edellä sarjataulukossa. Islandersille riittää tasapeli varmistamaan paikka pudotuspeleissä, sillä Penguins tulee tasapisteissä jäämään taakse, vaikka voittaisikin viimeisen ottelunsa, joka on perjantain vastaisena yönä Columbus Blue Jacketsin vieraana.

Mikäli Islanders taipuu Canadiensille kotiottelussa varsinaisen peliajan jälkeen, niin samalla varmistuu itäisessä konferenssissa toinen pudotuspelipari ensimmäiselle kierrokselle. Boston Bruins tulee saamaan Islandersin vastaansa ensimmäisellä kierroksella.

Joukkueet kohtasivat toisella kierroksella toissa kaudella. Tuolloin Islanders jatkoi matkaansa konferenssifinaaleihin vain hävitäkseen Tampa Bay Lightningille seitsemässä ottelussa. Viime kaudella Islanders jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Kotijoukkue ei saa runkosarjan viimeiseen kamppailuun takaisin ykkössentteri Mathew Barzalia, joka on ollut sivussa helmikuulta saakka. Barzal on luistellut joukkueen harjoituksissa normaalisti mukana, mutta pelikunnossa kanadalaistähti ei vielä ole.

Ilya Sorokin aloittaa runkosarjan viimeisessä ottelussa Islandersin maalilla Canadiensia vastaan, joka on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelustaan viisi. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella. Molemmat ottelut ovat olleet maalin pelejä ja kumpikin ottelu on kääntynyt kotijoukkueen nimiin.

Canadiensin panoksena on säilyttää asemat viidenneksi parhaisiin prosentteihin saada ykkösvarausvuoro tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen. Canadiensilla on kasassa nyt 68 pistettä. Arizona Coyotes on joukkuetta edellä yhden pisteen verran. Tämän ottelun jälkeen kummallakin joukkueella on vain yksi ottelu runkosarjaa jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL