Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Coloradolta väkevä nousu – ”Olen ylpeä jätkistä”

Colorado Avalanche juhlii maalia.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche näytti todella kovaa luonnetta nousemalla hienoon vierasvoittoon Anaheim Ducksista. Avalanche menetti kahden maalin johtonsa ottelussa ja oli jo kaksi maalia perässä, mutta onnistui kampeamaan ykköstähtiensä avustuksella pelin nimiinsä.

NHL:n läntisen konferenssin voitosta vielä yhdessä Vegas Golden Knightsin kanssa taisteleva Colorado Avalanche osoitti luonnetta. Jared Bednarin valmentama Avalanche kaatoi Anaheim Ducksin vieraskaukalossa jatkoajalla 5-4 -lukemin.

Ottelussa nähtiin melkoisia vaiheita, sillä Avalanche karkasi jo 2-0 -johtoon, mutta Ducksin neljä perättäistä maalia käänsivät ottelun kulun. Lopulta Avalanche kampesi ottelussa vielä jatkoajalle, jossa joukkueen ykköstähti ratkaisi pelin hurjalla laukauksella.

Nathan MacKinnon nousi kolmella tehopisteellään vierasjoukkueen sankariksi. MacKinnon teki kolmannessa erässä 4-4 -tasoitusmaalin ylivoimalla Mikko Rantasen esityöstä ja naulasi jatkoajalla 5-4 -voittomaalin myöskin ylivoimalla. Rantaselle kertyi ottelussa tehot 2+2. Suomalaishyökkääjä vastasi joukkueensa 2-0 -johtomaalista ja 3-4 -kavennusmaalista. Rantanen nosti koko kauden pistesaldonsa 102 pisteeseen.

– Olen ylpeä jätkistä. Jätkät ovat pelanneet koko kauden todella kovaa ja nyt olemme divisioonamme kärjessä. Olemme olleet pudotuspelimoodissa nyt kahden kuukauden ajan, kertoi MacKinnon.

Avalanche johtaa tällä hetkellä Keskistä divisioonaa ennen Dallas Starsia. Eroa joukkueiden välillä on kaksi pistettä ja kummallakin joukkueella on runkosarjaa kolme ottelua jäljellä. Mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin nousee Stars kärkeen.

Koko konferenssia johtava Golden Knights on 107 pisteessä ja joukkueella on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä. Konferenssin kokonaispisteissä toisena on Edmonton Oilers 105 pisteellä, mutta Connor McDavidin tähdittämällä joukkueella on myös kaksi ottelua enää pelaamatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL