Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva takaisku! – NHL:n mestarisuosikin supertähti loukkaantui

Eriksson Ek solmi Minnetosan kanssa 42 miljoonan dollarin jatkosopimuksen
AOP

NHL:ssä tällä kaudella todella vahvasti esiintynyt Minnesota Wild kärsi kaksi kovaa takaiskua perjantaina. Joukkue taipui tiukassa ottelussa NHL:n kestomenestyjä Pittsburgh Penguinsille. Samaisessa ottelussa NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kärkisijasta taisteleva joukkue menetti luottohyökkääjänsä. Tällä hetkellä tilanne näyttää todella heikolta Wildin kannalta.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild sai todella ikäviä uutisia Pittsburgh Penguinsia vastaan pelatun ottelun jälkeen. Wild taipui Penguinsille vieraissa 4-1 -lukemin ja menetti samalla yhden joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Wildin ruotsalaissentteri Joel Eriksson-Ek loukkaantui Penguinsia vastaan.

Hyökkääjä kärsii alavartalovammasta ja on sivussa lähtökohtaisesti viikkoja. Ottelussa Wild menetti myös toisen ruotsalaisen, kun voimahyökkääjä Oskar Sundqvist sai alavartalovamman. Sundqvistin tilanne on lähtökohtaisesti parempi, sillä hyökkääjän tilaa seurataan päivä kerrallaan. Sekä Sundqvistin, että Eriksson-Ekin peliaika jäi teräskaupungissa alle kymmenen minuutin.

Ottelussa Wildin ainokaisen iski päätöserässä ylivoimalla Marcus Johansson. Penguinsin maalit menivät Rickard Rakellin, Kris Letangin, Jason Zuckerin ja Jeff Carterin riveihin.

Wild jatkaa taisteluaan Keskisen divisioonan voitosta seuraavaksi kotiottelulla St. Louis Bluesia vastaan. Joukkue saattaa saada ottelussa takaisin kokoonpanoon venäläistähti Kirill Kaprizovin sekä ruotsalaisveteraani Gustav Nyquistin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL