Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti palasi kaukaloon – ”Vakuuttava esitys…”

Detroit Red Wingsin Ville Husso torjui nollapelin Montreal Canadiensia vastaan.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa vielä todella ohkaisesti pudotuspelipaikasta taisteleva Detroit Red Wings otti tärkeän vierasvoiton. Red Wings kaatoi vieraskaukalossa Montreal Canadiensin, joka on kerännyt itäisen konferenssin joukkueista toiseksi vähiten pisteitä. Koko konferenssin pohjalla on Columbus Blue Jackets, jolla on kymmenen pistettä Canadiensia vähemmän.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti pudotuspelien suhteen tärkeän voiton. Red Wings kaatoi vieraskaukalossa Martin St. Lousin valmentaman Montreal Canadiensin 5-0 -lukemin. Vieraiden ykköstähdeksi nousi paluun tolppien väliin tehnyt Ville Husso. Husso torjui nollapelin paluuottelussaan loukkaantumisen jälkeen ja otti yhteensä 24 torjuntaa, joten suomalaisen paluu oli vakuuttava esitys.

Red Wingsiltä tehomiehenä hääri kokenut laitahyökkääjä David Perron, joka iski ottelussa kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä. Perron teki kesällä sopimuksen Red Wingsin kanssa ja on uudessa seurassa iskenyt 22 maalia tähän kauteen. Muista vieraiden maaleista vastasivat Matt Luff, Lucas Raymond ja Joe Veleno. Suomalaispuolustaja Olli Määttä syötti ottelussa kaksi maalia. Määttä on saalistanut tällä kaudella 17 syöttöpistettä.

Cayden Primeau aloitti ottelun Canadiensin maalilla ja torjui yhteensä 16 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL