Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen Stanley Cup -voittaja hurjaan merkkipaaluun!

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ja Alexandar Georgiev.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa käydään kovaa taistelua koko konferenssin voitosta. Kaksi potentiaalista joukkuetta voittamaan koko konferenssia ovat Keskisen divisioonan Colorado Avalanche ja Dallas Stars. Hallitseva Stanley Cup -mestari Avalanche otti joukkueiden runkosarjan viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta voiton nimiinsä. Joukkueet saattavat kohdata toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti todella näyttävän voiton sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Avalanche kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan voitosta taistelevan Dallas Starsin 5-2 -lukemin. Pete DeBoerin valmentamalla Starsilla on nyt yksi ottelu enemmän Avalanchea pelattuna, mutta joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla kaksi ja kolme Keskisessä divisioonassa, jota johtaa Minnesota Wild.

Avalanchen ykköstähtinä häärivät tutut nimet Starsia vastaan, kun Mikko Rantanen vietti neljän tehopisteen iltaa ja Nathan MacKinnon iski kaksi maalia. MacKinnonille ottelu oli jo kauden 32, jossa syntyy vähintään kaksi tehopistettä. Rantanen iski ottelun 5-2 -maalin tyhjiin ja teki esityön MacKinnonin maaleihin sekä Valeri Nichushkinin 4-1 -osumaan, joka lyötiin tyhjiin reilut kolme minuuttia ennen loppua. Viidennestä maalista vastasi Logan O’Connor.

Rantanen nousi neljällä tehopisteellä urallaan 500 tehopisteeseen. Tähän entinen ykköskierroksen varaus tarvitsi vain 483 ottelua. Tällä kaudella Nousiaisista kotoisin oleva Turun Palloseuran kasvatti on iskenyt 49 maalia ja yhteensä 92 tehopistettä.

Starsin maaleista ottelussa vastasivat Tyler Seguin ja Joe Pavelski. Miro Heiskanen syötti Pavelskin maalin ja Jason Robertsonille kertyi kaksi syöttöpistettä. Robertson rikkonee sadan pisteen rajan tämän kauden runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL