Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelle mahtavia uutisia! – Supertähti palaamassa kokoonpanoon

New York Islandersin Mathew Barzal ratkaisi voiton.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin puolella seitsemättä sijaa hallussaan pitävä New York Islanders on saamassa mahtavia uutisia. Joukkueen peleistä pitkään sivussa ollut tähtihyökkääjä on lähellä pelikuntoa. Se lupaa hyvää koko organisaatiolle, joka on joutunut taistelemaan jo pitkään pudotuspelipaikasta, joka on edelleen tiukassa. Joukkueella on kuitenkin edelleen paras sauma saada seitsemäs paikka runkosarjassa haltuun.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders on varmasti yksi NHL:n itäisen konferenssin mustista hevosista, kun pudotuspelit käynnistyvät kahden viikon kuluttua. Islanders on pelannut ailahtelevan kauden, mutta on kaikesta huolimatta selvittämässä tiensä kahdeksan parhaan joukkoon itäisessä konferenssissa ja sitä kautta pudotuspeleihin.

Viime kaudella kaikkien suureksi yllätykseksi pudotuspeleistä ulos jäänyt joukkue pitää seitsemättä sijaa hallussaan ennen Pittsburgh Penguinsia. Islandersin ero yhdeksättä sijaa pitävään Florida Panthersiin on neljä pistettä. Kummallakin joukkueella on runkosarjaa vielä kuusi ottelua jäljellä, joten Islandersille riittää neljä voittoa pudotuspelipaikan varmistamiseen.

Islanders on ollut viimeiset 1,5 kuukautta todella vahva, vaikka joukkue on joutunut tulemaan toimeen ilman ykkössentteriään Mathew Barzalia. Barzal kärsi helmikuun 18. päivä alavartalovamman, mutta on nyt palannut jäälle luistelemaan.

– Hän on palaamassa jäälle ja tulee luistelemaan lähiaikoina. Se kuinka nopeasti hän palaa takaisin peleihin on vielä täysin epäselvää, kommentoi GM Lou Lamoriello.

Barzal on iskenyt tällä kaudella 58 otteluun 51 tehopistettä. Ilman Barzalia Islanders on voittanut 11 ottelua 17’sta.

– Hän saattaa palata vielä ennen pudotuspelejä kokoonpanoon, kertoi päävalmentaja Lambert.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL