Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Matias Maccelli rikkoi haamurajan! – Suomalaistulokkaan uskomaton kausi saa jatkoa

Matias Maccelli Arizona Coyotes, Kailer Yamamoto Edmonton Oilers
AOP

NHL:ssä on tälläkin kaudella nähty runsaasti suomalaispelaajia, mutta yksi suurimmista yllätyksistä on ollut tulokashyökkääjä Matias Maccelli. Maccelli sai ensimmäiset kosketuksensa NHL-kiekkoiluun vuosi sitten ja pelasi vakuuttavalla tasolla heikossa Arizona Coyotesissa. Tällä kaudella vastuuta on tullut enemmän ja tuloskin on ollut sen mukaista. 

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes kärsi jälleen niukan kotitappion NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkueelle. Viimeksi Colorado Avalanche oli vahvempi pitkän rangaistuslaukauskilpailun jälkeen, mutta tällä kertaa Edmonton Oilers vei pidemmän korren. Jay Woodroftin valmentama Oilers kaatoi Coyotesin lukemin 5-4.

Coyotesilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Barrett Hayton ja Matias Maccelli kahdesti. Uransa aikana Tampereen Ilvestä jääkiekon Liigassa edustaneet hyökkääjät kohensivat mukavasti koko kauden maalisaldojaan. Haytonilla on maaleja kasassa nyt 18 ja Maccelilla kymmenen.

Maccelli on noussut tällä kaudella NHL:ssä tietoisuuteen loistavista pelintekijätaidoistaan. Suomalaishyökkääjä on tulokkaiden pistepörssissä toisena Matthew Beniersin jälkeen, mutta on kärjessä katsottaessa pistekeskiarvoa ottelua kohden. Lisäksi 33 syöttöpisteellä hyökkääjä johtaa tulokkaiden syöttöpörssiä.

Suomalaishyökkääjä iski uransa ensimmäisen kahden maalin ottelun pelatessaan läpi illan Connor McDavidin johtamaa kenttää vastaan.

– Maccelli pelasi erinomaista puolustuspeliä ja nyt hän on myös oppimassa sitä miten tehdään maaleja NHL:ssä. Se on hieno asia, kehui Tourigny.

Ottelussa McDavid saalisti yhden syöttöpisteen ja nosti syöttösaldonsa tämän kauden osalta 80’n. Leon Draisaitl iski ottelussa maalin, joka oli saksalaishyökkääjälle uran 300.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL