Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

DEL

Valmentaja Pekka Kangasalusta palaa maajoukkuevalmennuksen pariin – Nähdään Suomessa keväällä

Pekka Kangasalusta apuvalmentaja Saksan miesten maajoukkue
AOP

Valmentaja Pekka Kangasalusta on palkattu Saksan miesten maajoukkueen valmennustiimiin tuleviin miesten jääkiekon MM-kisoihin.

Saksan jääkiekkoliitto DEB on nimennyt valmennustiiminsä miesten MM-kisoihin, jotka pelataan 12.-28.5.2023 Tampereella ja Latvian Riiassa.

– Saksan miesten maajoukkueessa on mukana kaikilla joukkuealueilla kokeneita asiantuntijoita valmisteluvaiheen ja MM-kisojen ajan. Valmennustiimi koostuu sekoituksesta uusia tulokkaita sekä valmentajista, jotka ovat jo työskennelleet Saksan jääkiekkoliitossa.

– Tiimi koottiin tiiviissä yhteistyössä DEB:n urheilujohtajan Christian Künastin, Harold Kreisin ja Alexander Sulzerin kanssa, DEB:n tiedotteessa todettiin.

Maajoukkueen päävalmentaja Kreis ja apuvalmentaja Sulzer saavat MM-kisoihin tuekseen apuvalmentaja Pekka Kangasalustan, maalivahtivalmentaja Sebastian Elwingin, fysiikkavalmentaja Arne Greskowiakin ja videovalmentaja Thomas Krauskopfin.

DEB:n urheilujohtaja Künast on tyytyväinen koottuun tiimiin.

– Olemme valinneet erittäin homogeenisen, motivoituneen ja tehtäväkeskeisen valmentajaryhmän MM-valmisteluihin ja MM-kisoihin. Jokaisen yksilön erityisosaamisen lisäksi kyky työskennellä ryhmässä ja halu saavuttaa jotain saksalaisen tiimin kanssa oli meille erittäin tärkeää.

– MM-kisat ja sitä vastaava valmisteluvaihe vievät pitkän ajan, joten on tärkeää, että kaikki prosessit sujuu sujuvasti, Künast totesi tiedotteessa.

Kangasalusta on tehnyt jo pitkän valmennusuran. Hän on valmentanut junioreissa U18- ja U20-SM-sarjoissa sekä aikuisissa Liigassa, Mestiksessä, KHL:ssä, Slovakian Extraligassa ja DEL:ssä. Hän on ollut mukana myös Suomen miesten maajoukkueen valmennustiimissä olympialaisissa ja MM-kisoissa.

Tällä kaudella Kangasalusta on toiminut DEL:ssä Bietigheim Steelersin päävalmentajana. Mies korvasi 6. joulukuuta Daniel Naudin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta DEL