Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähden pisteputkelle jatkoa – Joukkue sai tylyn selkäsaunan

Aleksander Barkov nimettiin NHLn parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi kaudella 2020-21
AOP

NHL:ssä viime aikoina loistavassa iskussa ollut Florida Panthers on ollut kaksi edellistä kierrosta melkoisessa lingossa. Joukkue on päästänyt runsaasti maaleja otteluissa, jossa olisi pitänyt pisteitä saada kerättyä kasaan. Tällä kertaa Panthers oli tekemättömän paikan edessä kotiyleisönsä edessä Toronto Maple Leafsia vastaan, joka haki kaksi pistettä mukaansa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers sai kotiyleisönsä edessä kylmää kyytiä. Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs murskasi Panthersin tylyin 6-2 -lukemin ja tiukensi otettaan kotietuun.

Maple Leafs tulee ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kohtaamaan Tampa Bay Lightningin, mutta kotietu tuohon ottelusarjaan on vielä epäselvä. Toisella kierroksella tuon ottelusarjan voittaja kohtaa todennäköisesti Boston Bruinsin.

Maple Leafsin osumista vierasvoitossa vastasivat William Nylander, Mitch Marner, Michael Bunting, Alexander Kerfoot ja kaksi maalia iskenyt Auston Matthews. Matthews nosti koko kauden maalisaldonsa jo 34 osumaan, mutta se on reilusti 60 maalin rajapyykistä, jonka hyökkääjä paukutti viime kaudella. Yhdysvaltalaistähti on kärsinyt tällä kaudella useista loukkaantumisista. Kapteeni John Tavares syötti kolme joukkueensa maaleista.

Panthersin maalit ottelussa menivät Nick Cousinsin ja Matthew Tkachukin nimiin. Aleksander Barkov teki toisessa erässä esityön Cousinsin kauden seitsemänteen osumaan. Suomalaiskapteenin pisteputki on nyt yhdeksän ottelun mittainen ja tuona aikana on syntynyt 14 tehopistettä. Tkachukille ylivoimalla avauserässä syntynyt maali oli kauden 35.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL