Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Odotettu siirto tapahtui NHL:ssä! – Floppi GM sai monoa

Philadelphia Flyersin GM lähtee vaihtoon.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella melkoisessa myllerryksessä ollut Philadelphia Flyers on tehnyt radikaalin ratkaisun. Joukkue on erottanut pitkäaikaisen GM:nsä ja palkannut joukkueessa pitkään vaikuttaneen huippuhyökkääjän uudeksi urheilujohtajaksi.

Philadelphia Flyers on erottanut tämän kauden NHL:ssä ensimmäisenä GM:n. Flyers erotti joulukuussa 2018 GM:ksi palkatun Chuck Fletcherin tehtävistään. Fletcherin tilalle joukkueen omistajaryhmä valitsi entisen huippuhyökkääjä Daniel Brieren, joka on ollut jo pitkään mukana Flyersin toimistossa erilaisena neuvonantajana. Fletcher palkattiin aikoinaan Ron Hextallin tilalle, joka oli tehnyt organisaation kanssa vahvaa työtä uudelleenrakennuksen kanssa.

– Olemme kiitollisia Fletcherille hänen työstään Flyersin organisaation johdossa ja toivomme hänelle kaikkea parasta tulevaisuuteen. Viimeisten kausien aikana joukkue ei yksinkertaisesti ollut sillä tasolla kuin olisimme toivoneet, kommentoi Dave Scott, joka on Flyersin omistavan taustayhtiö Comcast Spectatorin hallituksen puheenjohtaja.

Fletcherin aikana Flyers selvitti tiensä NHL:n pudotuspeleihin koronakuplassa kesällä 2020. Tuolloin Flyers kaatoi ensimmäisellä kierroksella Montreal Canadiensin kuudessa ottelussa, mutta taipui toisella kierroksella New York Islandersille seitsemässä ottelussa.

Fletcherin merkittävämmät siirrot Flyersin GM:nä olivat Kevin Hayesin hankkiminen seitsemän vuoden mittaisella sopimuksella vapailta markkinoilta sekä Rasmus Ristolaisen hankkiminen Buffalo Sabresista. Ristolainen sai viime kaudella viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Flyersin kanssa. Lisäksi Fletcher teki pitkät sekä edulliset jatkosopimukset Ivan Provorovin, Travis Sanheimin, Joel Farabeen, Scott Laugtonin ja Travis Konecnyn kanssa.

Johtava keskushyökkääjä Sean Couturier sai kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mutta ei ole loukkaantumisen vuoksi pelannut vielä peliäkään uuden sopimuksen alaisena.

Yksikään pelaaja, jonka Flyers on varannut Fletcherin ollessa GM:nä ei ole vielä tehnyt läpimurtoa NHL:n. Näistä varauksista toistaiseksi kovin on ollut yhdysvaltalaispuolustaja Cam York, jolla on 70 ottelua kasassa NHL:ssä

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL