Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva uutinen NHL:stä! – Supertähti jopa kuukauden sivussa

Minnesota Wildin Kirill Kaprizov loukkaantui ikävästi.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin voitosta taisteleva Minnesota Wild sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä loukkaantui edellisessä ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan ja on pitkään sivussa Wildin peleistä. Tämä on iso isku koko joukkueelle, sillä venäläistähti on paukuttanut tällä kaudella viidenneksen joukkueen maaleista.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild on viimeisen kuukauden aikana äitynyt hurjaan vireeseen, mutta nyt organisaatio sai kovan takaiskun. Edellisessä ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan Logan Stanleyn taklauksen alle jäänyt Kirill Kaprizov loukkaantui. Venäläistähti on alkuperäisten ennustusten mukaan sivussa kolmesta neljään viikkoa. Venäläinen kärsii alavartalovammasta. Kaprizov ontui taklauksen jälkeen vasenta jalkaansa.

Kaprizovin loukkaantuminen tuli pahaan rakoon ja on varmasti pahin mahdollinen takaisku, minkä Wild voi saada. Venäläinen on uransa kolmannella NHL-kaudella iskenyt 74 tehopistettä 65 otteluun ja vastannut 21 prosentista joukkueen maaleista takomalla 39 osumaa. Joukkueella on vain kaksi pelaajaa Kaprizovin lisäksi, jotka ovat tehneet 20 maalia tai enemmän. Nämä ovat Kaprizovin ketjukaveri Mats Zuccarello ja ruotsalaissentteri Joel Eriksson-Ek.

Kaprizov on tehnyt NHL-uransa aikana 201 otteluun 233 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki 47 maalia ja yhteensä 108 tehopistettä.

Wild on ollut viime aikoina hurjassa vireessä sillä 11 edellisestä ottelusta joukkue on kerännyt pisteitä ja voittanut näistä yhdeksän. Wild on kaksi pistettä Dallas Starsin takana Keskisen divisioonan toisella sijalla. Eroa konferenssia johtavaan Vegas Golden Knightsiin on kolme pistettä. Edellä on myös 84 pisteessä Los Angeles Kings, joka taistelee Golden Knightsin kanssa Tyynenmeren divisioonan voitosta.

Wild kohtaa seuraavaksi San Jose Sharksin ja Arizona Coyotesin vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL