Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Uskomaton taistelu! – Jukurit nousi kiinni pudotuspelipaikkaan

Lukko Artem Zagudullin ja Jukurit Pekka Jormakka.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina vain yksi ottelu, kun Raumalla toissa kevään Suomen mestari Lukko isännöi pudotuspeleistä vielä tiukasti haaveilevaa Mikkelin Jukureita. Rauman Äijänsuolla nähtiin odotetun tiukka taistelu, joka ratkesi lopulta päätöserässä, kun vierasjoukkue piti runkosarjan viimeistä kotiotteluaan pelanneen Lukon.

Torstaina Liigassa pelattiin merkittävistä pisteistä, kun Marko Virtasen valmentama Rauman Lukko isännöi Mikkelin Jukureita. Lukon ainut panos ottelussa oli varmistaa kolmas sija runkosarjassa ennen kahta päätöskierrosta, sillä KalPalla on mahdollisuus nousta tasapisteisiin ja samalla Lukon ohi kolmanneksi.

Olli Jokisen valmentama Jukurit otti hurjan taistelun jälkeen voiton lukemin 2-1. Tämä tarkoittaa sitä, että Jukurit nousee sarjassa pisteen erolla kymmenenneksi ohi KooKoon ja HPK:n joilla on vielä kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä. Jukureilla on enää ottelu jäljellä Oulun Kärppien vieraana lauantaina.

Markus Ruusu Jukurien sankari

Ottelussa nähtiin melkoinen taistelu, sillä Jukurit karkasi toisen erän kahdella maalilla 2-0 -johtoon. Jukurien 1-0 -maalista vastasi tanskalaispuolustaja Oliver Joakim Larsen, jolle maali oli toinen Liigassa. 2-0 -maalin laukoi Pekka Jormakka erän puolivälissä ohi venäläismaalivahti Artem Zagidullinin, joka torjui kotijoukkueen maalilla vain 13 kertaa.

Lukko nousi otteluun mukaan kolmannen erän avauskympillä, kun Otto Somppi laukoi kiekon ohi vahvasti pelanneen Markus Ruusun, joka torjui 20 kertaa. Ruusun torjunnat nousivat tarpeeseen etenkin kolmannen erän loppupuolella, kun Lukko haki tasoitusmaalia raivoisasti. Lukko olisi tarvinnut ottelusta pisteen varmistaakseen paikan kolmantena runkosarjassa.

Liigan torstain tulokset

Lukko vs. Jukurit 1-2

Liigan perjantain ottelut

18.30 HIFK vs. TPS
18.30 HPK vs. JYP
18.30 KooKoo vs. SaiPa
18.30 Pelicans vs. KalPa
18.30 Sport vs. Ässät
18.30 Tappara vs. Ilves

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga