Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin kriisi ohi! – Murskavoitto heittopussista

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen.
AOP

NHL:ssä viime kaudella suvereeniin tyyliin Stanley Cupia juhlinut Colorado Avalanche palasi takaisin raiteilleen. Avalanche murskasi kotiyleisönsä edessä NHL:n tämän kauden heittopussi San Jose Sharksin selvin lukemin. Ottelussa suomalaiset tehoilivat ja joutuivat jättämään ottelun kesken.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken. Avalanche palasi voittojen tielle kaatamalla David Quinnin luotsaaman San Jose Sharksin murskalukemin 6-0.

Avalanchen ykköstähdeksi ottelussa nousivat Valeri Nichushkin ja Cale Makar. Kumpikin vietti ottelussa neljän tehopisteen iltaa painamalla taululle 1+3 tehot. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Mikko Rantanen, Denis Malgin, Artturi Lehkonen ja Nathan MacKinnon.

MacKinnon ja Lehkonen iskivät 1+1 tehot mieheen. Huippupuolustaja Devon Toews syötti kaksi maalia. Alexandar Georgiev torjui kauden viidennen nollapelin ja 26. voiton nappaamalla 13 torjuntaa.

Sharksin paidassa tähtipuolustaja Erik Karlsson urakoi reilut 20 minuuttia, mutta istui jäähyllä 12 minuuttia. Karlsson sai ottelun kolmannessa erässä epäurheilijamaisesta käytöksestä 2+10 minuutin rangaistuksen. Karlsson sai osumaa naamaansa mailasta, mutta tuomari jätti jäähyn viheltämättä Avalanchen Alex Newhookille. Tästä ruotsalaistähti suuttui ja heitti vaihdossa ollessaan kypärän jäälle.

Sharksin maalilla molemmat maalivahdit pääsivät töihin. Kaapo Kähkönen aloitti ottelun ja torjui 19 laukausta. Kähkönen otettiin vaihtoon viiden päästetyn maalin jälkeen ja kanadalaismaalivahti James Reimer pelasi ottelun loppuun. Reimer torjui 18 kertaa ottelussa ja sai maalivahdille harvinaisen kahden minuutin rangaistuksen kiinnipitämisestä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL