Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläinen superyllättäjä juhli NHL-viikolla!

Boston Bruinsin Dmitry Orlov paukutti hurjat tehot.
AOP

NHL:ssä menneellä peliviikolla nähtiin loistavia otteluja ja kummallisia tappioputkia. NHL:n parhaan joukkueen eli Boston Bruinsin tahti ei ole kuitenkaan muuttunut. Joukkue on kymmenen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja rikkonut ensimmäisenä joukkueena sadan pisteen rajan. NHL:n pudotuspeleihin joukkue lähtee hyvistä asetelmista etenkin, kun joukkue vahvistui siirtojen takarajalla merkittävästi.

Boston Bruinsin siirtojen takarajalla hankkima venäläispuolustaja Dmitry Orlov nousi koko viikon ykköstähdeksi NHL:ssä. Kakkostähdeksi valittiin Ottawa Senatorsin kokenut laitahyökkääjä Claude Giroux ja kolmostähdeksi Minnesota Wildin ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson.

Orlov pelasi hurjan viikon iskemällä neljään otteluun kolme maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Tehotilasto puolustaja oli seitsemän maalia plussalla.

Kakkostähdeksi valittu Giroux iski viikon neljään otteluun täysin samat tehot kuin Orlov. Senators nousi viikon viidellä voitollaan koko sarjassa 32 voittoon ja vain kolmen pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkue onnistui ottamaan kaksi perättäistä ja äärimmäisen tärkeää voittoa Red Wingsistä, jota vastaan Giroux iski tehot 2+5.

Kolmostähdeksi valitti Gustavsson aloitti menneellä viikolla kaksi ottelua Wildin maalilla ja torjui 70 laukausta sekä päästi vain yhden maalin. Wild voitti viikon otteluissaan New York Islandersin rangaistuslaukauksille venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin ja Calgary Flamesin 3-0 -lukemin.

Ruotsalainen on voittanut tällä kaudella 17 ottelua ja pitää koko NHL:ssä toista sijaa torjuntaprosentissa mitaten. Viikon nollapeli oli maalivahdille uran kolmas ja ensimmäinen Wildissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL