Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Debyytti sujui mallikkaasti! – NHL:n supertähti onnistui uudessa seurassaan

New Jersey Devils juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva New Jersey Devils otti voiton pitkän kaavan mukaan. Devils kohtasi vieraskiertueellaan Arizona Coyotesin ja käänsi ottelun nimiinsä melkoisen maalijuhlan jälkeen. Ottelussa Devilsin paidassa debytoi joukkueen siirtojen takarajalla hankkima supertähti.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils juhli maukasta voittoa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa NHL-ottelussa.

Ruffin valmentama Devils kaatoi Andre Tourignyn johtaman Arizona Coyotesin 5-4 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Devils johti ottelua jo 4-2 -lukemin ennen päätöserää, mutta Coyotes nousi ottelussa jatkoajalle.

Devilsin maalinteon aloitti heti avauserässä sveitsiläishyökkääjä Timo Meier. San Jose Sharksista viime viikolla Devilsin riveihin saapunut Meier naulasi heti ottelun avauserässä osuman Dougie Hamiltonin ja tähtisentteri Jack Hughesin esityöstä.

Maali oli Meierin kauden 32. osuma. Sveitsiläinen oli sivussa peleistä ylävartalovamman takia, jonka hän sai helmikuun puolivälissä.

– Tämä ei ollut kaunein voittomme, mutta saimme sen otettua, Meier naureskeli.

Ottelun voittomaalin jatkoajalla naulannut kapteeni Nico Hischier puolusteli maanmiestään.

– Ei ollut hänelle helppoa tulla tänne. Täällä on erilainen pelisysteemi ja hän on ollut nyt muutamasta pelistä poissa, mutta Meier pelasi siitä huolimatta tosi hyvin. Hän teki tässä pelissä maalin ja se on sitä, mitä Meier osaa tehdä. Oli hienoa nähdä hänet tämä pelipaita päällä.

Devilsiltä maalinteossa onnistui kahdesti ruotsalaishyökkääjä Jesper Boqvist, jolle kahden maalin ilta oli NHL-uran ensimmäinen. Puolustaja Demon Severson iski ottelussa 1+1 tehot.

Coyotesilta suomalaiset olivat pelipäällä, sillä puolustaja Juuso Välimäki syötti kaksi maalia ja pelintekotaidoistaan tunnettu Matias Maccelli iski kauden viidennen maalinsa. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Zack Kassian, Nick Schmaltz ja Jack McBain. Connor Ingram torjui 35 laukausta kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL