Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan Sport rakentaa ensi kauttaan – Mukana yksi legenda ja kolme nuorta

Erik Riska hyökkääjä Sport
AOP

Liigassa pelaava Sport tiedotti, että Sport-legenda Erik Riska jatkaa vielä ainakin yhden kauden verran ja lisäksi Sport on käyttänyt kolmen nuoren pelaajan optiot.

Hyökkääjä Erik Riska on Sportin historian kautta aikain eniten otteluita pelannut pelaaja. Määrä on helmikuun lopussa 674 Liiga-ottelua ja nyt solmitun vuoden jatkosopimuksen myötä ensi kaudella nähtäneen 700 ottelun rajapyykin rikkominen. 48 tämän kauden ottelua ovat tuottaneet tehot 5+3.

– Riska on todellinen kotkasydän ja mies antaa joka vaihdossa kaikkensa joukkueen sekä seuran eteen. Esimerkillinen pelaaja, joka soveltuu nopeasti rooliin kuin rooliin, tiedotteessa todetaan.

Hyökkääjä Lari Heikkinen on lyönyt itsensä läpi Liigassa tällä kaudella.

– Erinomainen luistelija ja tsemppaaja sytyttää kannattajat kovilla taklauksillaan sekä aktiivisella karvauksellaan. Tällä kaudella on jo nyt syntynyt ennätystehot (5+11) ja Lari on vakiinnuttanut paikkansa pelaavassa kokoonpanossa.

Puolustaja Aatu Aarnio on Heikkisen ohella ehdottomia tämän kauden onnistujia. 49 pelissä on syntynyt tehot 2+0.

– Koeaikasopimuksella kesällä Vaasaan tullut Aarnio vakuutti valmennuksen otteillaan ja kasvaneen vastuun myötä tekeminen on vain parantunut. Rauhallisen jämäkkä pakki, joka ei kuvia kumartele kentällä. Pystyy niin fyysiseen kuin kiekolliseenkin peliin.

Kolmas käytetty optio on slovenialaispuolustaja Bine Mašičin sopimus. Suomeen Sportin U20-joukkueeseen kaudelle 2021-2022 saapuneella Mašičin kulunut kausi jäi repaleiseksi kesällä tulleen loukkaantumisen myötä, joka piti hänet pitkään sivussa tositoimista. Tällä kaudella 11 Liiga-pelissä on syntynyt tehot 0+1. U20 SM-sarjassa yhdeksässä pelissä on tullut tehot 2+7.

– Hyvin peliä lukeva, taitavat kädet omaava Mašič on keväällä pelaamissaan peleissä väläytellyt osaamistaan ja hän omaa hyvän potentiaalin nousta ensi kaudella pelaavaan kuusikkoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga