Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

SaiPa jatkoi kanadalaishyökkääjänsä sopimusta: ”Saamme tärkeän pelaajan ensi kauden hyökkäykseemme”

Antoine Morand hyökkääjä SaiPa
AOP

Liigan SaiPa ja hyökkääjä Antoine Morand ovat käyttäneet Morandin sopimuksen option kaudesta 2023-2024.

Kanadalaishyökkääjä Antoine Morand saapui Liigan SaiPaan täksi kaudeksi ja on pelannut SaiPassa 56 ottelua tehoin 4+21.

– Tämä ei ole suurin seura, mutta kaikki tehdään hyvin ja meistä pidetään hyvää huolta. Fanit ovat olleet mahtavia, vaikka tulokset eivät ole olleet odotettuja, he ovat seisseet takanamme ja kannustaneet meitä. Siksi halusin jäädä tänne ja uskon, että meillä on palasia olla ensi kaudella menestyvä joukkue, Morand kertoo.

Morand on Anaheim Ducksin toisen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2017. Kanadalaishyökkääjä on pelannut urallaan 152 AHL-ottelua, voittanut Kanadan juniorisarjojen Memorial Cupin ja toiminut klassisen QMJHL-joukkue Halifax Mooseheadsin kapteenina.

– Kausi on ollut haastava, mutta täytyy vain tehdä kovasti töitä kehittyäkseen. Mielestäni valmennus on tehnyt hyvää työtä tsempatakseen meitä. Teemme kuitenkin maailman parasta työtä: heräämme, harjoittelemme ja pelaamme jääkiekkoa ammatiksemme, Morand kuvailee.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kehuu Morandia.

– Antoine on parantanut peliään läpi kauden. Hänen luistelunsa ja pelin ymmärtämisessä on jo hyvällä tasolla, ensi kaudella hän saapuu tuttuun Liigaan ja ympäristöön ja tulee olemaan entistä kokonaisvaltaisempi pelaaja. Antoinesta saamme tärkeän pelaajan ensi kauden hyökkäykseemme.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga