Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washington uudistaa joukkuettaan tehokkaasti! – Huippuhankinta ja jatkosopimus takalinjoille

Washington Capitalsin Nick Jensen jatkaa joukkueen riveissä kolmen seuraavan kauden ajan.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella suurella todennäköisyydellä pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Washington Capitals on tekemässä täydellistä uudelleenasettumista ensi kaudeksi. Joukkue on tehnyt loistavia pelaajakauppoja ja sopimuksia viimeisten päivien aikana, jolla joukkueen iskukyky vahvistuu vain ensi kaudeksi.

Washington Capitalsin GM Brian MacLellan ei ole jäänyt tuleen makaamaan heikosti sujuneen kauden takia. MacLellan on tehnyt jo useampia upeita siirtoja ensi kauden joukkuetta vahvistaakseen.

MacLellan hankki Toronto Maple Leafsista ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandinin Capitalsin riveihin vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroon ja puolustaja Erik Gustafssoniin. Gustafssonin sopimus päättyy tähän kauteen ja Sandinin sopimus jatkuu vielä ensi kauden 1,4 miljoonan dollarin palkalla. Ykköskierroksen varaus oli Bruinsin, joka siirtyi Capitalsiin osana kauppaa, jossa Dmitry Orlov siirtyi Bruinsin riveihin.

Tämän lisäksi MacLellan kauppasi ruotsalaishyökkääjä Marcus Johanssonin Minnesota Wildiin vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon.

Johanssonin ja Gustafssonin kauppojen lisäksi MacLellan kiinnitti oikealta laukovan yhdysvaltalaispuolustaja Nick Jensenin jatkosopimukseen. Jensen herätti markkinoilla kiinnostusta, mutta oli valmis jatkamaan organisaation palveluksissa niin kauan, kun Alexander Ovechkinilla on vielä sopimusta jäljellä. Jensen kirjoitti kolmen vuoden ja yhteensä 12,15 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Capitalsin kanssa.

Tällä hetkellä joukkueella on Sandinin ja Jensenin lisäksi John Carlson ensi kaudeksi sopimuksessa kiinni. Ensi kaudeksi Alexander Alexeyev ja Martin Fehervary ovat rajoitettuja vapaita agentteja, joten joukkueen täytyy enää hankkia kaksi puolustajaa riveihinsä kesän markkinoilta.

Ilman uusia siirtoja mitä varmasti tulee vielä tapahtumaan on Capitalsin ensi kauden palkoista käytetty 72 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL