Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ville Husso voimaton – Detroitin pudotuspelihaaveille raju takaisku

Detroit Red Wingsin Ville Husso antautui Ottawa Senatorsin Tim Stutzlelle.
AOP

NHL:ssä käydään etenkin itäisen konferenssin puolella todella kovaa vääntöä pudotuspelipaikoista. Tässä väännössä ovat mukana Detroit Red Wings ja Ottawa Senators, jotka kohtasivat toisensa kaksi kertaa perätysten tällä viikolla. Otteluista vahvassa vireessä olleelle Red Wingsille ei ollut lopulta pistettäkään tarjolla, kun Senators jyräsi nousujohteisen joukkueen yli tyylillä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators näytti kaapin paikan toista kertaa perättäin Detroit Red Wingsille. Toissa päivänä joukkue nappasi voiton 6-2 -lukemin, mutta keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa löi paremmaksi. Senators oli tällä kertaa parempi 6-1 -lukemin. Kahta ottelua yhdistää kaksi yhtäläisyyttä. Kummassakin ottelussa Red Wings siirtyi ensin johtoon ja lopulta Senators teki kuusi maalia voittaen ottelun.

Senatorsin ykköstähdeksi voitokkaassa ottelussa nousi saksalaistähti Tim Stutzle, joka vietti kolmen tehopisteen iltaa. Stutzle iski maalin ja syötti kaksi. Edellisessä matsissa tehoillut kanadalaishyökkääjä Claude Giroux iski tehot 1+1 ja siirtohuhuissa pyörinyt Austin Watson naulasi kaksi maalia. Muista maaleista vastasivat Alex DeBrincat ja Brady Tkachuk.

Tanskalaismaalivahti Mads Sogaard torjui Senatorsin maalilla vain 16 laukausta. Sogaardin onnistui ohittamaan vain Dominik Kubalik kauden 17. maalillaan Olli Määtän syötöstä. Ville Husso torjui vieraiden maalilla 21 laukausta ollen täysin voimaton Senatorsin paineen alla.

NHL:n itäisen konferenssin kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelee nyt seitsemän joukkuetta. Kaikki ovat kuuden pisteen sisällä toisistaan, mutta parhaassa asemassa ovat tällä hetkellä New York Islanders, Pittsburgh Penguins ja Buffalo Sabres. Sabres on näistä pelannut vähiten otteluja ja on vain neljä pistettä Islandersin takana. Islandersilla on viisi ottelua Sabresia enemmän. Senatorsin ja Red Wingsin ero Islandersiin on kuusi pistettä. Kumpikin joukkue on pelannut neljä ottelua vähemmän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL