Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jarmo Kekäläinen hankkimassa NHL-legendaa! – Joonas Korpisalo osana kauppaa

Los Angeles Kingsin Jonathan Quick matkalla Columbukseen.
AOP

NHL:ssä on tapahtumassa odotettu kauppa, kun Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on kauppaamassa venäläispuolustajaa eteenpäin. Samassa kaupassa on eri huhujen sekä vahvojen tietojen mukaan liikkumassa suomalaispelaaja. 

Jarmo Kekäläinen on tekemässä eri tietojen mukaan todella mielenkiintoista siirtoa. Columbus Blue Jackets on kauppaamassa venäläispuolustaja Vladislav Gavrikovia ja suomalaismaalivahti Joonas Korpisaloa kohti Los Angeles Kingsiä.

Vaihdossa Blue Jackets olisi saamassa ykköskierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL:n varausvilaisuuteen sekä maalivahtilegenda Jonathan Quick.

Quick on kaksinkertainen Stanley Cup -mestari vuosilta 2012 ja 2014. Kummallakin kaudella Kings teki merkittävät kaupat Blue Jacketsin kanssa.

Vuonna 2012 Kings hankki keskushyökkääjä Jeff Carterin vaihdossa puolustaja Jack Johnsoniin ja ykköskierroksen varausvuoroon.

Keväällä 2014 Kings hankki slovakialaishyökkääjä Marian Gaborikin riveihinsä Blue Jacketsista. Tuossa kaupassa meni kakkos- ja kolmoskierroksen varausvuorot Blue Jacketsiin yhdessä hyökkääjä Matt Frattinin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL