Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähden törkytemppu kostautui! – NHL lätkäisi hurjan pelikiellon

New York Rangersin K'Andre Miller sai kolmen ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:ssä nähtiin viikonvaihteessa New York Rangersin ja Los Angelesin välinen kamppailu, joka kääntyi Rangersin eduksi. Itse ottelussa nähtiin ikävä tilanne kahden puolustajan välillä, kun Rangersin puolustaja teki täysin odottamattoman asian Kingsin tähtipuolustajalle. Tästä NHL pyysi Rangersin pelaajaa kuulemiseen ja lätkäisi tuntuvan pelikiellon.

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina törkeä tapaus, kun New York Rangersin ja Los Angeles Kingsin välisessä ottelussa kotijoukkueen puolustaja sai suihkukomennuksen. Rangersin nuori ja huippulupaava K’Andre Miller sylkäisi käsirysyn yhteydessä Kingsin seuralegenda Drew Doughtya naamaan.

NHL:n kurinpito pyysi Millerin tilanteesta puhelinkuunteluun ja antoi myöhemmin kolmen ottelun mittaisen pelikiellon tapahtuman johdosta. Itse ottelun Rangers voitti 5-2 -lukemin.

Itse tilannetta Miller pahoitteli sosiaalisen median päivityksessään.

– Minulla on kaikki maailman kunnioitus Doughtya kohtaa ja se mitä tapahtui oli puhdas vahinko. En olisi koskaan halunnut tehdä mitään tuollaista toista pelaajaa kohtaa. Se on kaikkea sitä vastaan, mitä minä olen ihmisenä ja pelaajana, kertoi Miller.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL