Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Shokkitappio! – Liigan mestarisuosikille kylmää vettä niskaan

SaiPa juhlii maalia.
AOP

Liigassa nähtiin perjantaina todella mielenkiintoinen ottelukierros. Turussa kahdella viimeisellä kaudella Liigan finaaleihin edennyt TPS pyrki palaamaan voittojen tielle Liigan heikoimman joukkueen kustannuksella. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan täysi kolmen pisteen potti lähti itään. Tämä tappio romutti turkulaisten haaveet suorasta paikasta puolivälieriin.

Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura sai todella kylmää vettä niskaansa perjantaina, kun Lappeenrannan SaiPa oli Turussa 4-3 -lukemin parempi. Tappio oli TPS:lle jo kuudes kahdeksaan otteluun.

SaiPa katkaisi 16 ottelun mittaisen tappioputkensa ja otti ensimmäisen kolmen pisteen voiton sitten joulukuun puolivälin. Tuolloin Ville Hämäläisen valmentama joukkue haki kolme pistettä Kuopista, KalPan vieraista 3-2 -lukemin otetulla voitolla. Voitto oli SaiPan seitsemäs tällä kaudella varsinaisen peliajan kuluessa.

Turussa reilut 4700 katsojaa sai hunajaa heti ensimmäisellä minuutilla, kun Vaasan Sportista hankittu Sebastian Stålberg naulasi TPS:n 1-0 -johtoon. Tämän jälkeen SaiPa otti kuitenkin tuloksellisesti pelistä hallinnan iskemällä neljä perättäistä maalia joista yksi toki hylättiin. SaiPan 3-1- johtoon ennen päätöserää veivät Ville Meskanen, Joona Korhonen ja Valtteri Ojantakanen maaleillaan.

Ottelun päätöserässä TPS nousi kahdella erikoistilannemaalilla tasoihin. Aarne Intonen kavensi pelin erän puolivälissä ylivoimalla ja 55’llä peliminuutilla Topias Haapanen iski alivoimalla tasoituksen. Tasoitusmaalin jälkeen meni vain puoli minuuttia ennen kuin Ojantakanen iski ylivoimalla SaiPan uudestaan johtoon. Tämä johto kesti lopulta ottelun loppuun asti.

22-vuotias Ojantakanen on tehnyt tällä kaudella 18 maalia 52 otteluun, mutta antanut vain kolme maaliin johtanutta syöttöä, joten tehopisteitä on kertynyt vain 21. Viime kaudella runkosarjassa syntyi 13 maalia ja yhteensä 17 tehopistettä, joten vuonna 2000 syntynyt hyökkääjä on ottanut askeleen eteenpäin urallaan.

TPS:n ero kuudentena olevaan KalPaan on nyt seitsemän pistettä ja joukkue on pelannut yhden ottelun vähemmän. Joukkueiden välissä on vielä HIFK kolme pistettä TPS:ää edellä saman verran pelejä pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga