Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa todella tärkeä ottelu! – Nyt on TPS:n viimeinen mahdollisuus kuuden joukkoon

Pelicansin tähtihyökkääjä Lukas Jasek.
AOP

Liigassa pelataan torstaina ainoastaan yksi ottelu, mutta sitäkin merkittävämpi. Liigassa kotiedusta vielä kynsin ja hampain taisteleva Lahden Pelicans isännöi Turun Palloseuraa. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolme kertaa aiemmin ja jokainen vääntö on ollut todella tiukka kamppailu.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans saa kovan testin torstain ainoassa Liiga-ottelussa. Pelicans saa Isku Areenalle vieraakseen Jussi Ahokkaan valmentaman Turun Palloseuran, joka pyrkii pääsemään vielä kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti aiemmin toisensa. Jokainen ottelu on ollut maalin peli ja näistä Pelicans on vienyt kaksi ensimmäistä nimiinsä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Turussa meni TPS:n nimiin 2-1 -lukemin. Seuraava matsi Lahdessa kääntyi Pelicansille samoin lukemin. Viimeksi joukkueet kohtasivat tammikuun alussa toisensa ja Pelicans oli Turussa pelatussa ottelussa pitkän kaavan kautta parempi lukemin 4-3.

Liigassa neljättä sijaa hallussaan pitävä Pelicans on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, sillä edellisestä yhdeksästä ottelusta joukkue on napannut seitsemän voittoa. Edellisessä ottelussa joukkue katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken kaatamalla Mikkelin Jukurit vieraissa 3-1 -lukemin. Tuossa ottelussa Pelicansin tähtihyökkääjä Lukas Jasek iski 1+1 tehot. Viimeiseen kuukauteen Niemelän valmentama joukkue on hävinnyt vain KooKoolle.

Ahokkaan valmentamalla TPS:llä on ollut viime aikoina vaikeampaa. Kolmesta edellisestä ottelusta joukkue on voittanut kaksi, mutta seitsemästä edellisestä vain kolme. Voitot ovat tulleet Ässiä, Ilvestä ja SaiPaa vastaan. Viimeiseen seitsemään otteluun joukkue on tehnyt varsinaisella peliajalla vain 13 maalia.

TPS:llä on vyöllään tällä hetkellä 52 ottelua ja eroa kuudenteen sijaan on kuusi pistettä. Kuudentena oleva KalPa joutuu pelaamaan kovan runkosarjan lopun, mutta mikäli kahden viime kevään finalisti haluaa vielä suoraan puolivälieräpaikkaan kiinni, niin Lahdesta on kolme pistettä lähdettävä matkaan.

KalPa taas käy yhdessä Pelicansin ja Oulun Kärppien kanssa taistelua neljännestä sijasta. Joukkueet ovat kolmen pisteen sisällä toisistaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga