Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä odotettu kauppa tulossa? – Hinta todella vaatimaton

Vancouver Canucksin kanadalaispuolustaja Luke Schenn.
AOP

Yksi NHL:n tämän kauden suurimmista pettymyksistä on ollut Vancouver Canucks. Canucks tuli suurten odotusten kera kauteen, mutta heti runkosarjan alusta joukkue lähti luisuun. Lopulta organisaatio on vaihtanut päävalmentajaa ja kaupannut kapteeninsa eteenpäin. Lisää pelaajakauppoja tullaan näkemään ja yksi saattaa tapahtua ihan näinä päivinä.

Rick Tocchettin valmennukseen vuoden 2023 puolella siirtynyt Vancouver Canucks on ollut suuri pettymys tällä kaudella. Canucksia pidettiin lähes varmana pudotuspelijoukkueena, mutta kauden alun seitsemän ottelun tappioputki tuhosi uskon joukkueen ympäriltä.

Aiemmin tämän kauden aikana organisaatio on jo kaupannut tähtisentteri Bo Horvatin New York Islandersiin ja tehnyt J.T. Millerin sekä Andrei Kuzmenkon kanssa pitkät jatkosopimukset. Canucksilla on vielä paljon siirtoja tehtävänä tämän kauden osalta ja yksi näistä on puolustaja Luke Schenn.

Kokenut oikealta laukova kanadalaispuolustaja on otettu sivuun joukkueen peleistä odottamaan pelaajakauppaa. Schenn on tällä hetkellä kotonaan Vancouverissa, kun joukkue on vieraskiertueella. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on voittanut vain kaksi.

Saskatoonin kaupungista, Sasketchewanin provinssista, Kanadasta kotoisin oleva 33-vuotias puolustaja on pelannut urallaan 918 ottelua NHL:ssä. Näissä kovaotteinen puolustaja on iskenyt yhteensä 41 maalia ja 190 tehopistettä.

Toronto Maple Leafsin ykköskierroksen varaus on urallaan edustanut yhteensä seitsemää eri joukkuetta. Maple Leafsin ja Canucksin lisäksi pelejä on kertynyt Arizona Coyotesin, Philadelphia Flyersin, Los Angeles Kingsin ja Tampa Bay Lightningin riveissä. Lightningissa puolustaja pelasi kausilla 2019-21 ja voitti kaksi Stanley Cupia.

NHL-toimittaja David Pagnotta tietää kertoa, että Schennin yllä olisi varsin maltillinen kolmoskierroksen varausvuoro hintana. Mikäli kolmoskierroksen varausvuoro on hintapyyntö, niin kaupan tapahtuminen ei pitäisi olla enää edes päivistä kiinni.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL