Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaistähti iloisena! – ”Totta kai tuntuu paremmalta…”

Toronto Maple Leafsin Ryan O'Reilly iski Buffalo Sabresia vastaan kolme maalia.
AOP

NHL:ssä jättikaupassa Toronto Maple Leafsin riveihin viikonloppuna siirtynyt Ryan O’Reilly oli kovalla pelipäällä. Kanadalaishyökkääjä oli tekemässä pahojaan entistä joukkuettaan Buffalo Sabresia vastaan, jossa hyökkääjä pelasi ennen siirtymistään St. Louis Bluesiin. O’Reilly tehoili isosti joukkueen kakkoskentässä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs teki keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa selvää jälkeä Buffalo Sabresista. Maple Leafs haki naapurista tylyn vierasvoiton 6-3 -lukemin. Maple Leafs tukevoitti asemaansa Atlantin divisioonassa, vaikka pelissä ei ole enää kuin kotietu avauskierrokselle, jossa joukkue kohtaa Tampa Bay Lightningin.

Maple Leafsin ykköstykki vierasvoitossa oli neljän tehopisteen iltaa viettänyt Ryan O’Reilly. O’Reilly iski ottelussa tylyt 3+1 tehot ja johdatti joukkueensa voittoon. Kanadalaissentteri on ottanut paikkansa Maple Leafsin kakkoskentästä John Tavaresin ja Mitch Marnerin rinnalta. Tässä ottelussa Tavares iski 1+3 tehot ja Marner syötti viisi maalia.

O’Reillyn tämä kausi on ollut todella vaikea. Kanadalaissentteri on kärsinyt loukkaantumisista eikä onnistunut totutulla tavalla St. Louis Bluesin riveissä. Alkukauden otteluihin kanadalaiskapteeni iski Bluesin riveissä vain 12 maalia ja yhteensä 19 tehopistettä 40 otteluun. Tehotilasto oli karmaisevasti lukemassa -24.

Kanadalainen edusti urallaan myös Buffalo Sabresia kolmella eri kaudella, mutta ei onnistunut johdattamaan joukkuetta pudotuspeleihin. Sabresin paidassa hyökkääjä teki 224 otteluun 176 tehopistettä.

– Totta kai tuntuu paremmalta tehdä maali tässä hallissa kuin jossain muissa halleissa. Hienoa, että sain ensimmäisen maalin tililleni uudessa joukkueessa ja puolustimme hienosti voiton kotiin. Se oli tärkeintä, kertasi O’Reilly.

Voitto oli Maple Leafsille kolmas neljään edelliseen otteluun. Seuraavaksi joukkue kohtaa Minnesota Wildin kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL