Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n dynastiajoukkue jatkoi hurjaa lentoaan – Nyt jäi heittopussi jalkoihin

Tampa Bay Lightningin puolustajalupaus Nick Perbix vietti kolmen tehopisteen iltaa.
AOP

NHL:n paras joukkue viimeisen neljän kauden ajalta eli Tampa Bay Lightning alkaa näyttämään todella vaaralliselta tämänkin kauden osalta. Lightning on ollut koko kauden hyvässä vireessä, mutta vire on alkanut parantumaan entisestään kauden edetessä kevään puolelle. Tällä kertaa Lightningin jalkoihin jäi yksi sarjan heikoimmista joukkueista eli Anaheim Ducks.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning virittelee moottoriaan kohti NHL:n pudotuspelejä. Lightning nappasi kuuteen edelliseen peliin jo neljännen voittonsa, kun joukkue palasi vieraskiertueelta kotijäälleen murskaamaan Anaheim Ducksin 6-1 -lukemin. Vuoden 2023 puolella Lightning on juhlinut voittoa 14 kertaa, kun taas tappio on tullut kahdeksan kertaa.

Ducksia vastaan joukkueen ehdottomat kärkitykit eivät olleet tuloksentekopäällä. Joukkueen tehomiehinä häärivät Alex Killorn ja Ross Colton hyökkäyksestä. Colton iski 1+1 tehot ja Killorn syötti kaksi maalia.

Joukkueen puolustuksesta paikan tällä kaudella sementoinut Nick Perbix syötti yhteensä kolme osumaa. Lightningin muista maaleista vastasivat Zach Bogosian, Nick Paul, Corey Perry, Brayden Point ja Anthony Cirelli. Andrei Vasilevskiy oli tasaisen varma oma itsensä maalilla torjumalla 24 laukausta.

Ducksin riveistä ainoasta maalista vastasi kesällä joukkueen palveluksiin siirtynyt Ryan Strome. Maali oli kanadalaishyökkääjälle kauden 11. Strome vei Vasilevskiyn nollapelin kolmannen erän seitsemännellä minuutilla pelin ollessa 6-0 Lightningille. Lukas Dostal torjui Ducksin maalilla yhteensä 38 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL