Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n tulikuuma saksalaistähti viikon ykkösnimi! – Mukana myös kaksi muuta sentteriä

Ottawa Senatorsin Tim Stutzle valittiin viikon ykköstähdeksi.
AOP

NHL:n viikon ykköstähdet on jälleen valittu ja tällä kertaa mukana oli kolme sarjan huippusentteriä. Mukana oli pelaajia kolmesta eri maasta ja kahdesta eri konferenssista. Viikon ykköstähti meni tällä kertaa saksalaisen huippusentterin nimiin, joka on läpi kauden ollut hurjassa kunnossa.

Ottawa Senatorsin ykkössentteri Tim Stutzle on valittu menneen peliviikon ykköstähdeksi. Kakkostähdeksi nousi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja kolmostähdeksi Detroit Red Wingsin Dylan Larkin.

Stutzle nosti hurjalla kymmenen pisteen viikolla Senatorsin jo 27 voittoon tämän kauden NHL:ssä. Kaikkiaan Senators on voittanut 27 ottelua ja hävinnyt maanantain kierroksen jälkeen 29 kertaa, joten joukkue on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin. Neljän ottelun viikon aikana saksalainen teki neljä maalia ja syötti kuusi. Neljästä maalista kaksi oli voittomaaleja.

Kakkostähdeksi valittiin neljään peliin yhdeksän tehopistettä iskenyt MacKinnon. Kanadalaissentteri iski viikolla kolme maalia syötti kuusi, kun Avalanche voitti otteluistaan kolme ja hävisi kertaalleen jatkoajan jälkeen.

Viikon kolmostähdeksi valittu Larkin takoi neljään otteluun kahdeksan tehopistettä. Red Wings voitti otteluistaan kolme ja taipui kertaalleen. Larkin pyrkii johdattamaan Red Wingsin pudotuspeleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL