Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on uskomatonta epäonnea! – NHL-supertähti jopa kuukausiksi sivuun

New York Islandersin Mathew Barzal
AOP

NHL:ssä kovia hankintoja täksi kevääksi ja pitkälle tulevaisuuteen tehnyt New York Islanders sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen kanadalainen supertähti tulee olemaan pitkään sivussa joukkueen palveluksista ikävän loukkaantumisen takia. Islanders taistelee tiukasti pudotuspeleistä NHL:n itäisessä konferenssissa.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders sai todella ikäviä uutisia. Islanders on menettänyt ykkössentterinsä Mathew Barzalin jopa kuukausiksi sivuun alavartalovamman takia. Barzal sai vamman Islandersin kärsittyä tappion Boston Bruinsille viikonloppuna. Barzal loukkaantui jäätyään Bruinsin Craig Smithin taklauksen alle.

– Barzalin puuttuminen on meille tietysti todella iso reikä kokoonpanoon. Monien muiden pelaajien on nyt pystyttävä nostamaan tasoaan, kommentoi päävalmentaja Lambert.

Islanders voitti ensimmäisen ottelunsa ilman Barzalia, kun samoista sijoista taisteleva Pittsburgh Penguins kaatui 4-2 -lukemin. Islanders onnistui kaatamaan NHL:n pisimmän perättäisten pudotuspelipaikkojen putken omaavan joukkueen jo toistamiseen lyhyen ajan sisään. Tällä hetkellä Penguins, Islanders ja Florida Panthers taistelevat tiukinten NHL:n itäisen konferenssin kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Islanders varasi Barzalin kesän 2015 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella. Hyökkääjä on takonut tällä kaudella 51 tehopistettä 58 otteluun ja joukkueen toiseksi tehokkain pistemies heti Brock Nelsonin jälkeen.

Lou Lamoriellon johtama joukkue joutuu tulemaan toimeen myös ilman Josh Baileyta ja Jean-Gabriel Pageauta, jotka kärsivät ylävartalovammoista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL