Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantanen upeaan rajapyykkiin NHL:ssä – Nopeampia ovat olleet vain Jari Kurri ja Teemu Selänne

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehtaili jälleen maalin.
AOP

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen varasti valokeilan yön ottelussa St. Louisia vastaan. Viiden ottelun maalittoman putkensa päättänyt hyökkääjä rikkoi maalillaan urallaan uuden rajapyykin.

Mikko Rantanen rikkoi 200 maalin rajapyykin NHL-urallaan ottelussa St. Louisia vastaan. Rantanen viimeisteli joukkueen 4-1 voitossa ottelun avausmaalin ottelun avauserässä Nathan MacKinnonin syötöstä.

Rantanen nousi maalillaan kolmanneksi nopeiten 200 maalin kerhoon. Rantanen tarvitsi rajapyykin saavuttamiseen 462 ottelua. Nopeammin suomalaisista 200 maalin rajan ovat rikkoneet vain legendaariset Teemu Selänne (322 ottelua) ja Jari Kurri (328 ottelua).

Rantanen oli mukana myös Boven Byramin voittomaaliksi jääneessä 2-0 osumassa, jonka hän syötti ottelun toisessa erässä.

Myös Coloradon muut suomalaiset olivat hyvässä iskussa ottelussa. Artturi Lehkonen siirsi nokkelalla käännöllä kiekon maalin kulmalle, josta venäläishyökkääjä Valeri Nitshushkinilla oli helppo työ muuttaa lukemiksi 3-1.

Coloradon maalilla pelannut Justus Annunen torjui uransa kolmannessa NHL-ottelussa voiton. Annusen tilastot kirjataan nykyään kaksi voittoa ja yksi tappio. Annunen oli pelin jälkeen tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Jätkät pelasivat tosin upeasti, eikä minun tarvinnut venyä huipputorjuntoihin. Loppujen lopuksi helppo peli minulle. Isoin juttu itselleni on siinä, että luotan omiin taitoihini, Annunen totesi haastattelussa pelin jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL