Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan Ilves ja SaiPa kävivät pelaajavaihtokaupoilla – Yhteensä kolme pelaajaa liikkui

Greg Moro puolustaja Ilves
AOP

Liigassa pelaavat SaiPa ja Ilves ovat tehneet loppukautta koskevan pelaajavaihdon, jossa puolustaja Greg Moro siirtyy Ilvekseen, ja puolustaja Santeri Airola sekä hyökkääjä Joona Korhonen liittyvät SaiPan riveihin.

Puolustaja Santeri Airola on 22-vuotias Imatran Ketterän kasvatti. Kuluvalla kaudella Airolalla on Liigassa takanaan Ilveksessä viisi runkosarjan ottelua ilman tehopisteitä. Airola on ollut kuluvalla kaudella Ilveksestä lainassa KOOVEE:n Mestis-joukkueessa, jossa hän pelasi 29 ottelua pistein 8+14.

Hyökkääjä Joona Korhonen on 20-vuotias Nokian Pyryn kasvatti, joka siirtyi juniorina Ilvekseen. Tällä kaudella Korhonen on pelannut U20 SM-sarjassa 12 ottelua tehoin 5+10=15, Mestiksessä KOOVEE:ssa lainalla 27 ottelua pistein 7+7=14 ja Liigassa kolme ottelua Ilveksessä ilman tehopisteitä.

Täksi kaudeksi SaiPaan siirtynyt puolustja Joona Korhonen jatkaa SaiPa-paidassa ensi kaudella. Puolustaja Greg Moro on pelannut SaiPassa tällä kaudella 29 ottelua tehopistein 2+5=7. Moron lainasopimus Ilvekseen kattaa loppukauden.

– Hienoa, että saamme Moron jatkamaan meillä myös ensi kaudella. Airola on paikallisen junioripolun läpi käynyt puolustaja. Sekä Airola että Korhonen pääsevät loppukauden aikana antamaan SaiPassa näyttöjään mahdollista ensi kauden jatkoa varten. Mahdollisista jatkosopimuksista tiedotamme myöhemmin, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen taustoittaa.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoo Moron hankinnan tulleen akuuttiin tarpeeseen.

– Etsimme yhtä isokokoista ja voimakasta puolustajaa kevättä ja tämänhetkisiä poissaolojamme ajatellen. Neuvottelimme SaiPan kanssa, millä ehdoilla Moro olisi vuokrattavissa loppukauden ajaksi. Pääsimme eilen sopuun ehdoista, jotka mielestämme palvelevat kaikkia osapuolia.

– Halusimme varmistaa, että loppukaudella käytössämme on varmasti riittävä määrä laadukkaita puolustajia sekä samalla antaa loukkaantuneille avainpuolustajillemme Jarkko Parikalle sekä Dominik Mašínille mahdollisuuden kuntouttaa itsensä rauhassa ja hyvin harjoitellen ennen heidän paluitaan takaisin kokoonpanoon.

Lisäksi Mestiksen KOOVEEn maalivahti Samu Pakarinen siirtyi ennen siirtorajaa Ilveksen sopimuspelaajaksi loppukauden ajaksi. Hän jatkaa edelleen KOOVEEn joukkueessa, mutta on tarvittaessa Ilveksen käytettävissä loppukauden aikana.

– Pakarinen on kehittynyt paljon ja pelannut erinomaisen kauden Mestiksessä. Hän on hyvä esimerkki siitä, että Ilveksen ja KOOVEE:n välinen yhteistyö toimii erinomaisesti, Koskela kertoo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga