Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suomalaistähdeltä hurja ottelu! – ”Karmaisevat tehot…”

Florida Panthersin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä taistelu itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista käy todella kuumana. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin todella merkittävä ottelu, kun Florida Panthers kohtasi Washington Capitalsin. Ottelusta saatiin melkoiset maalijuhlat aikaiseksi, kun verkko heilui tiuhaan kummassakin päässä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti makean voiton yön NHL-kierroksella. Suomalaishyökkääjien tähdittämä Panthers murskasi Peter Lavioletten valmentaman Washington Capitalsin 6-3 -lukemin.

Ottelu ratkesi käytännössä kahden ensimmäisen erän aikana, kun Panthers karkasi 4-1 -vierasjohtoon. Päätöserässä Capitals nousi kahdella ylivoimamaalilla uudestaan maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoittamaan ottelua.

Panthersilta ykköstähdeksi ottelussa nousi karmaisevat tehot 1+2 iskenyt Anton Lundell. Suomalaisista Aleksander Barkov teki maalin ja Eetu Luostarinen syötti yhden. Muista maaleista Lundellin sekä Barkovin lisäksi vastasivat Colin White, Sam Reinhart, Marc Staal ja Gustav Forsling. Sergei Bobrovsky torjui 29 kertaa voiton eteen.

Lavioletten valmentaman Capitalsin osumat menivät keskushyökkääjien nimiin, kun Dylan Strome, Evgeny Kuznetsov ja Nicklas Bäckström onnistuivat maalinteossa. Viime kesänä Stanley Cupia Colorado Avalanchen maalilla juhlinut Darcy Kuemper torjui yhteensä 30 kertaa kotijoukkueen maalilla.

Panthersin voiton myötä joukkueet ovat tällä hetkellä NHL:n itäisessä konferenssissa tasapisteissä. Panthersilla on yksi peli enemmän Capitalsiin nähden pelattuna. Capitals pitää konferenssin kahdeksatta sijaa hallussaan, kun Panthers on yhdeksäntenä. Joukkueiden takaa löytyy Detroit Red Wings kahden pisteen päästä, jolla on jopa kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Capitalsilta. Myös New York Islandersilla on vielä sanansa sanottavana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL