Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n paras joukkue näytti iskukykynsä! – Murskaava esitys

Boston Bruinsin kapteeni Patrice Bergeron.
AOP

NHL:n tämän kauden paras joukkue eli Boston Bruins jatkoi mahtavaa virettään Nashville Predatorsin vieraana. Bruins ei jättänyt paljoa sanansijaa NHL:n läntisen konferenssin puolella pudotuspelipaikasta taistelevalle joukkueelle. Ottelussa vierasjoukkueen tähtihyökkääjä vietti tehoiltaa.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti NHL-kauden 41. voittonsa. Bruins kaatoi vieraissa John Hynesin valmentaman Nashville Predatorsin selvin 5-0 -lukemin. Predators on tällä kaudella voittanut vain 25 ottelua.

Voitollaan Bruins tiukensi otettaan koko NHL:n itäisen konferenssin kärkipaikalla. Bruinsilla on nyt kasassa 87 pistettä, kun toisena olevalla Carolina Hurricanesilla on 80 pistettä. Kummallakin joukkueella on 54 ottelua pelattuna.

Atlantin divisioonassa Bruins on 13 pistettä Toronto Maple Leafsin edellä, joten divisioonan kärkipaikka on saletti. Bruins varmistaa teoreettisestikin pudotuspelipaikkansa voittamalla vielä viidestä kuuteen ottelua.

Predatorsia vastaan Bruinsin ykköstykki oli kapteeni Patrice Bergeron, joka iski tehot 1+1. Bergeron teki avauserässä esityön Brad Marchandin maaliin, joka oli kanadalaiselle vasta kauden 17. Toisessa erässä Craig Smith löi alkutahdit viemällä vieraat 2-0 -johtoon ja erän puolivälissä Bergeron iski ylivoimalla pelin 3-0’n. Maali oli kanadalaiskapteenille kauden 19. osuma.

Derek Forbort iski erän puolivälin jälkeen vieraat jo 4-0 -johtoon ja sinetöi pelin. Päätöserässä Trent Frederic iski loppulukemat. Bruinsin puolustaja Hampus Lindholm syötti ottelussa kaksi maalia.

Bruinsin maalilla kakkosmaalivahdiksi ajautunut Jeremy Swayman torjui 28 kertaa ja kirjasi tililleen kauden toisen nollapelin. Uralla tämä oli yhdysvaltalaiselle seitsemäs NHL:ssä. Swayman on urallaan kohdannut Predatorsin kahdesti ja torjunut molemmissa otteluissa nollapelin.

Juuse Saros torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 25 kertaa. Predators on hävinnyt kolme neljästä ottelustaan NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL