Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigatähdet palaavat mestarisuosikin kokoonpanoon! – Liigassa perjantaina viisi ottelua

HIFK:n tähtihyökkääjä Julius Nättinen.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina todella isoista pisteistä viiden ottelun mittaisella kierroksella. Kierroksen otteluissa suuret panokset ovat etenkin Porissa, kun kaksi joukkuetta taistelee pääsystä kuuden parhaan joukkoon. Lisäksi Jyväskylässä on kova vääntö edessä, kun JYP pyrkii pysymään pudotuspelijunassa mukana.

Liigassa on luvassa perjantaina viisi ottelua. Vahvassa vireessä vuoden 2023 puolella ollut Helsingin IFK saa kotiotteluunsa sarjajumboa SaiPaa vastaan kaksi merkittävää pelaajaa takaisin. HIFK:ssa paluun kokoonpanoon tekevät hyökkääjä Julius Nättinen ja ruotsalaispuolustaja Eddie Larsson.

Nättinen ottaa paikan kakkoskentän oikeasta laidasta Eetu Koivistoisen ja Roni Hirvosen rinnalta. Larsson pelaa kakkosparissa yhdessä Otso Rantakarin kanssa. HIFK:n maalilla heikkoa SaiPaa vastaan aloittaa Niilo Halonen, jotta ykkösmaalivahti Roope Taponen saa lepoa tärkeimpiin otteluihin.

49 ottelua pelanneella HIFK:lla on vielä mahdollisuus kuuden joukkoon. Eroa kuudentena olevaan KalPaan on seitsemän pistettä ja Ville Peltosen valmentamalla joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna. KalPan loppuohjelma on todella vaativa.

Tommi Miettisen valmentama KalPa aloittaa viimeisen kymmenen ottelun mittaisen puristuksen Satakunnasta, kun perjantaina on vastassa Ässät. Karri Kiven valmentama joukkue katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken edellisessä ottelussa HPK:ta vastaan vieraissa. Ässät on kuitenkin kerännyt kahdesta perättäisestä ottelusta pisteitä ja on hävinnyt vain kuudesti vuoden 2023 puolella.

Jyväskylässä Jukka Rautakorven valmentama JYP tarvitsee kolme pistettä Mikkelin Jukureilta. JYP on tällä hetkellä sarjassa 13. kun taas Jukurit on viimeisellä pudotuspelipaikalla eli kymmenentenä. Eroa joukkueiden välillä on kuusi pistettä ja pelejä saman verran pelattuna. Joukkueiden välissä ovat vielä HPK ja KooKoo, jotka pelaavat perjantaina vierasottelut. HPK kohtaa Oulussä Kärpät ja KooKoo matkaa vahvassa vireessä olevan Pelicansin vieraaksi.

Liigan perjantain ottelut

18.30 HIFK vs. SaiPa
18.30 JYP vs. Jukurit
18.30 Kärpät vs. HPK
18.30 Pelicans vs. KooKoo
18.30 Ässät vs. KalPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga