Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan kärki tiivistyi! – Tappara löysi avaimen Lukkoon ja keräsi Raumalta pisteet

Petteri Puhakka narraa Artem Zagidullinia.
AOP

Viikonloppuna CHL:n eli jääkiekon Mestarien liigan loppuottelussa Luulajan vieraissa kohtaava Tampereen Tappara otti maukkaan voiton Liigassa. Torstain ainoassa Liiga-kamppailussa Tappara kaatoi sarjan kärjessä olevan Rauman Lukon ja tiivisti asetelmia sarjataulukon kärkipäässä. Lukko voitti joukkueiden viime viikolla pelatun edellisen kohtaamisen, mutta tämän kauden ottelut runkosarjassa meni Tapparalle voitoin 3-1.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara jatkoi voittoisaa virettään Liigassa. Tappara otti jo viikon toisen voittonsa kaatamalla Rauman Lukon vieraissa tylyn esityksen päätteeksi 2-1 -lukemin. Raumalla ottelua oli seuraamassa 4123 katsojaa.

Tapparan maaleista ottelussa vastasivat Niko Ojamäki ylivoimalla ottelun toisessa erässä ja Petteri Puhakka toisen erän lopun rangaistuslaukauksellaan. Lukko tuli otteluun mukaan kolmannen erän lopulla, kun Otto Somppi naulasi Samuli Piipposen ja Gabriel Fontainen esityöstä pelivälineen ohi edellisessä ottelussa levänneen Christian Heljangon. Lukko ei onnistunut kuitenkaan tasoittamaan ottelua, joten kolme pistettä lähtivät Tampereelle.

Tapparan maalilla Heljangolle kertyi 27 torjuntaa, kun Lukon maalilla Artem Zagidullin joutui kohtaamaan vaan 16 laukausta.

Kirvesrintojen voiton myötä joukkueella on Liigan runkosarjan voitto vielä täysin omissa käsissään. Tapparalla on viisi pistettä vähemmän kuin Lukolla, joka on pelannut kaksi peliä enemmän kuin tamperelaiset.

Tapparan lisäksi Lukosta voi mennä myös Ilves ohi, sillä Antti Pennasen valmentamalla joukkueella on kolme ottelua vähemmän pelattuna ja pisteitä seitsemän vähemmän. Mikäli Ilves voittaa runkosarjassa loput pelinsä, niin Tampereen tupsukorvat hoitavat runkosarjan nimiinsä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga