Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n huippujoukkue saavutti maagisen ennätyksen! – ”Ensimmäistä kertaa…”

New Jersey Devilsin juhlii maalia.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva New Jersey Devils otti komean voiton keskiviikon vastaisen yön kierroksella Suomen aikaa. Devils kaatoi heikon Columbus Blue Jacketsin vieraissa yhden maalin erolla. Ottelussa oli jatkoaika todella lähellä, mutta vieraiden puolustaja ratkaisi pelin juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils otti kauden 35. voittonsa NHL:ssä. Devils kaatoi heikosti läpi kauden pelanneen Columbus Blue Jacketsin vieraissa 3-2 -lukemin.

Devilsin maalit ottelussa menivät Yegor Sharangovichin, Jesper Brattin ja Ryan Gravesin nimiin. Graves iski ottelulle ratkaisun ajassa 59.58. Maali oli puolustajalle kauden kuudes. Bratt on iskenyt tällä kaudella jo 21 osumaa. Suomalaisista Devilsin Erik Haula syötti Sharangovichin 1-0 -osuman avauserän puolivälissä. Joukkueen maalilla Vitek Vanecek koppasi 31 kiekkoa.

Blue Jacketsin osumat menivät Adam Boqvistin ja Johnny Gaudreaun nimiin. Gaudreau tasoitti pelin avauserän viimeisillä sekunneilla ylivoimalla 1-1’n ja maaliin syöttöpisteen sai Patrik Laine. Kotijoukkueen maalilla Elvis Merzlikins torjui 29 kertaa.

Devilsin voitto vieraskaukalossa tarkoitti sitä, että joukkue nappasi kauden 20. voittonsa vieraissa. Devilsistä tuli NHL:n historian ensimmäinen joukkue, joka on onnistunut tekemään tämän 26 ottelussa. Entinen ennätys oli 27 ottelua, jossa Washington Capitals on onnistunut kausilla 2015-16 ja 2019-20.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL